Medewerker

Medewerkers

 
Medewerkers

Medewerkers bij de Batavierenrace

Tijdens de Batavierenrace zijn er ongeveer 650 medewerkers actief. Medewerkers vormen het grootste kapitaal van de Batavierenrace, zonder hen is er immers geen Batavierenrace. Van start tot finish zorgen de vrijwilligers ervoor dat de race op een goede en veilige manier kan verlopen.

Er zijn veel verschillende functies waar we mensen voor zoeken. De taken lopen uiteen van wisselpuntmedewerker tot controle van de universiteitscompetitie. Een overzicht van alle functies en de inhoud is in het volgende bestand opgenomen:

Functieomschrijving medewerkersFunctieomschrijving medewerkers (576 kB)Medewerker worden?

In totaal zijn we dus op zoek naar zo'n 650 medewerkers die willen meehelpen tijdens de race in het weekend van 29 april 2017. Hier staat natuurlijk iets tegenover. Tijdens de race krijg je voldoende eten en drinken mee, daarnaast krijgen alle medewerkers een maaltijd aangeboden op zaterdagavond (medewerkersdiner) en een medewerkersborrel waar je nog gezellig even na kunt kletsen. Tevens kan je een slaapplaats krijgen op de campus. En voor velen heel belangrijk: je krijgt ook de felbegeerde Batavierenrace-medewerkerstrui als aandenken en om de koude nacht te doorstaan.

Vorig jaar al medewerker geweest tijdens de 44e editie?
Als je vorig jaar al medewerker bent geweest dan kun je met je bestaande inloggegevens inloggen en via het dashboard op medewerker klikken en je zo aanmelden als medewerker voor de 45e editie.

Nieuwe medewerker?
Wanneer je nog niet eerder helpt geholpen bij de Batavierenrace kun je jezelf hier aanmelden.


Motorrijder

De motorrijders vallen ook onder de medewerkers. Tijdens de Batavierenrace zijn er maar liefst 150 motorrijders actief! Heb je interesse om motorrijder te worden of wil je hier meer over weten, klik hier.

Medewerkers1
Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
Lidl
Topicus
VMI-group