Algemeen

Batavierenrace | Nieuws

 

Voorlopige uitslag 45e Batavierenrace

29 April 2017

De voorlopige uitslag van de 45e Batavierenrace is vastgesteld. De uitslag kun je terugvinden op de uitslagensite. Ook is hij als PDF beschikbaar.

Mocht je een protest in willen dienen, dan kan dat tot en met woensdag 3 mei via de protestpagina.

Uitslagensite
Voorlopig uitslag
Protest indienen

Centrumetappe Batavierenrace

4 February 2017

Groot nieuws!

De Batavierenrace zal dit jaar van start gaan in het centrum van Nijmegen! Op vrijdag 28 april 2017 zal om 22.30 uur op de Grote Markt het startschot van de 45e Batavierenrace klinken. Meer informatie is te vinden op onze site of bel/mail voor vragen!

Wildcard actie SUSA

13 January 2017

Zowel voor de Batavierenrace als voor SUSA studenten uitzendbureau is 2017 een feestelijk jaar. De Batavierenrace vindt alweer voor de 45ste keer plaats en SUSA bestaat maar liefst 70 jaar. Tijd voor een feestje!
Om de lustrums samen met jullie te vieren, krijgt jullie ploeg de kans om alsnog mee te doen aan de Batavierenrace. Wat moet je hiervoor doen?

- Laat door middel van een leuke en originele actie zien hoe jouw ploeg het lustrumfeestje van SUSA en de Batavierenrace meeviert;

- Stuur jullie inzending uiterlijk zondag 31 januari op naar b.klomp@batavierenrace.nl.
- Op 1 februari wordt bekendgemaakt welke ploeg het feestje het beste meegevierd heeft en daarmee de eerste wildcard én een leuke extraatje namens SUSA binnensleept.

Wacht niet langer en doe nu mee!

Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
INQAR
Coop Campus UT
MESA+