Deelnemer

Eten en drinken

 
Water

Eten en drinken tijdens de race

Het wordt zeer sterk aangeraden om eten en drinken mee te nemen voor tijdens de race. De mogelijkheden om tijdens de race ergens eten en drinken te kopen zijn zeer beperkt. Houd met de boodschappen ook rekening met het voorspelde weer, denk bijvoorbeeld aan extra water bij warm weer. Op de herstarts is er voldoende mogelijkheid om eten en drinken te kopen en er wordt door de organisatie het een en ander uitgedeeld.

Op de finish wordt op zaterdag een deelnemersdiner georganiseerd en op zondagochtend is er ontbijt geregeld. Om hier gebruik van te maken zijn bonnen vereist. Het is de verantwoordelijkheid van de ploegleider om deze bonnen te kopen.


Diner zaterdagavond

Tijdens de 45e Batavierenrace zal het deelnemersdiner weer op traditionele wijze op zaterdagavond in de grote tent op het Ganzenveld gehouden worden. De maaltijden worden verzorgd door Maaltijdspecialist Hertong.

Let op. Dit jaar gaat het iets anders! Je kunt kiezen uit twee maaltijden:
- Kip kerrie met rijst (+rauwkost)
- Kip stroganoff met pasta (+rauwkost)

Hoe geef je dit door?
De ploegleider kan via de ploegleiderspagina de bonnen bestellen. Daar staan de opties. Het gaat in principe hetzelfde als de bus en slaapbonnen.

Voor vragen over het avondeten, het ontbijt en allergie-informatie kun je een mail sturen naar Ellen (via e.bourgondien@batavierenrace.nl) of bellen naar het Batavierenracekantoor Enschede 053 4893 787.

Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
Coop Campus UT
Eurosport Borne
Topicus