Deelnemer

Slapen

 
Slaapzaal

Slapen in Nijmegen van vrijdag op zaterdag

De lopers van het ochtend- en middagblok kunnen in Nijmegen in een sporthal slapen. Vanuit Nijmegen zullen bussen vertrekken naar de herstarts in Ulft en Barchem. Om te kunnen slapen in de sporthallen is een bon/slaapbandje verplicht, de ploegleiders zijn verantwoordelijk voor het kopen van deze bonnen.


Slapen in Enschede van vrijdag tot zondag

In Enschede is het mogelijk om te slapen in het sportcentrum (SPC). Om te kunnen slapen in de sporthal is een bon/slaapbandje verplicht, de ploegleiders zijn verantwoordelijk voor het kopen van deze bonnen. Deze zijn alleen te verkrijgen voor twee nachten.

Als je deze niet van tevoren hebt besteld via de website en er zijn nog plekken over, heb je de mogelijkheid om slaapbandjes te kopen in de naverkoop. Ga hiervoor op 20 of 21 april naar de infobalie in het sportcentrum.

In de slaapzalen geldt een algeheel rook- endrankverbod.

Camping

Camping

Het is ook mogelijk om op één van de drie campings op de Campus van de Universiteit Twente te overnachten. De Carilloncamping (CC), de Hockeycamping (HC) en de Vlindercamping (VC) zijn vanaf vrijdag 20 april 15:00 tot zondag 22 april 11:00 geopend voor bezoekers. Kamperen op de camping is gratis.

Het is alleen toegestaan om op de aangewezen velden te kamperen. Grote tenten (meer dan 6-persoons), caravans en open vuur zijn verboden op de camping. Barbecueën mag dus ook niet!

Camping website

Camping Reglement

Om ervoor te zorgen dat de camping goed gebruikt wordt zijn er enkele (gedrags)regels waar iedereen zich aan dient te houden. Lees deze goed door want voor de teams die zich niet aan deze regels houden gelden er sancties!

Regels die gelden op de campingRegels die gelden op de camping (33,5 kB)

Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
MESA+
Topicus
Coop Campus UT