Medewerker

Medewerkers

 
Medewerkers

Meld je aan als medewerker!

Tijdens de Batavierenrace zijn er ongeveer 700 medewerkers actief. Medewerkers vormen het grootste kapitaal van de Batavierenrace, zonder hen is er immers geen Batavierenrace. Van start tot finish zorgen de vrijwilligers ervoor dat de race op een goede en veilige manier kan verlopen.

Je kan je hier aanmelden!

Wat kan ik doen als medewerker?
Als medewerker kan je ons op heel veel manier helpen. In het onderstaande document staan de functies beschreven. Mocht je een specifieke voorkeur hebben voor een functie, dan kun je deze aangeven bij het aanmelden als medewerker in het opmerkingen veld.

Functieomschrijvingen medewerkersFunctieomschrijvingen medewerkers (669 kB)


Wat krijg ik als medewerker?

Als je je als medewerker inzet voor de Batavierenrace staat hier natuurlijk iets tegenover. Tijdens de race krijg je voldoende eten en drinken mee, daarnaast krijgen alle medewerkers een maaltijd aangeboden op zaterdagavond (medewerkersdiner) en een medewerkersborrel waar je nog gezellig even na kunt kletsen. Tevens kan je een gratis slaapplaats krijgen op de campus van de universiteit Twente. En voor velen heel belangrijk: je krijgt ook de felbegeerde Batavierenrace-medewerkerstrui als aandenken en om de koude nacht te doorstaan.


Motorrijder

De motorrijders vallen ook onder de medewerkers. Tijdens de Batavierenrace zijn er maar liefst 150 motorrijders actief! Heb je interesse om motorrijder te worden of wil je hier meer over weten, klik hier.

Medewerkers1
Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
VMI-group
MESA+
Demcon