Organisatie

Organisatiecommissie

 
Batavier

Organisatie van de Batavierenrace

De Batavierenrace wordt jaarlijks georganiseerd door de Organisatiecommissie, die dit jaar wordt gevormd door acht studenten. Hiervan komen er drie uit Enschede en vijf uit Nijmegen. De Organisatiecommissie staat onder toezicht van het stichtingsbestuur en wordt ondersteund door een aantal vaste commissies.


Organiseer jij de 47e Batavierenrace op 11 mei 2019?

Klik hier voor meer informatie


Organisatiecommissie 46e Batavierenrace

Hieronder is te zien wie de nieuwe organisatiecommissie vormen. Dit jaar komen er drie uit Enschede en vijf uit Nijmegen.

Bestuursfoto OC 46

Klik op de namen van de Organisatiecommissie om meer over deze personen te lezen. Bij de namen is tevens aangegeven op welk werkveld deze persoon actief is (hierin staat EB&F voor het werkveld 'Externe Betrekkingen & Faciliteiten' en WRV voor het werkveld 'Wedstrijd, Route en Veiligheid').

Let op! Voor het gemak van de OC zullen de werkvelden vanaf het volgende bestuursjaar verdwijnen en zullen alle nieuwe OC'ers aparte bestuursfuncties krijgen! Voor meer info, zie ons OC-informatieboekje .

Auke van der Veen (Voorzitter, EB&F)
Thijs ten Siethof (Vicevoorzitter, EB&F)
Alexander Currie (Secretaris, WRV)
Mark van Kruistum (Penningmeester, EB&F)
Anton Loverbos (EB&F)
Jorien Zoon (EB&F)
Vonne Roorda (WRV)
Lotte Hoekstra (WRV)


Historie Organisatiecommissie

In de loop der tijd hebben velen geholpen om de Batavierenrace te brengen waar die nu is. Daaronder vallen natuurlijk ook de Organisatiecommissies die de 46e zijn voorgegaan. Een overzicht voor de commissies uit het verleden is hier te vinden.

Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
VMI-group
Topicus
Antea Group