Organisatie

Erkan Mercimek

 

Erkan Mercimek

Naam: Erkan Mercimek
Functie: Voorzitter
Studie: Chemical Engineering, Universiteit Twente
Geboortedatum: 29 augustus 1997

Bestuursfoto Erkan

Hola mensen!

Dit jaar zal ik, Erkan, dienen als voorzitter van de 48e organisatiecommissie van de Batavierenrace. Ik voel me vereerd om met mijn 7 mede OC’ers de kans te krijgen om ’s werelds grootste estafetteloop neer te zetten. Dit zou natuurlijk niet lukken zonder onze medewerkers en deelnemers, waarvan jij, de lezer, er vast eentje zal zijn.

Even wat info over mij. Ik ben 22 jaar, studeer in Enschede, volg de master chemical engineering en kan nogal last hebben van ‘tunnelvisie’. Dit heeft er eigenlijk ook voor gezorgd dat ik bij de Batavierenrace ben beland. Eenmaal begonnen aan de master hadden mijn studiegenoten en ik al snel last van een drop in motivatie om telkens maar naar formules te moeten staren.

Al snel dacht ik aan andere dingen om te doen dan studeren. Plots herinnerde ik me op de een of andere manier reclame voor de Batavierenrace en tunnelvisie deed de rest. Door mijn eerste masterjaar heen ben ik op infomomenten van de Batavierenrace geweest voor opheldering. Dat ik het volgend jaar moest en zou organiseren stond sowieso al vast. Uiteindelijk kon ik hetzelfde jaar als finishmedewerker deels meegenieten van de omvang van het evenement.

Tijdens het typen van mijn motivatiebrief bleek het meer dan tunnelvisie te zijn. Wat kunnen betekenen voor zo veel mensen, meer meekrijgen van de studentencultuur, de uniciteit van de Batavierenrace en het sterke contrast met een studie voegden allemaal toe aan de lange lijst van kenmerken die een jaar als OC’er met zich meedroegen. Lieve lezer, een jaar als OC’er is een sterke aanrader.

Hopelijk heeft het aankomende jaar voor mij niks anders in petto dan puur enthousiasme voor de Batavierenrace. Ik kijk uit naar 1 en 2 mei, wanneer duizenden mensen vanuit heel Nederland en over de grens zullen meelopen van Nijmegen naar Enschede. Lieve lezer, ook jouw aanwezigheid wordt gewaardeerd als deelnemer, medewerker of toeschouwer. Mocht je nog vragen hebben of simpelweg langs willen komen om wat te drinken, dan zien we je graag verschijnen op ons kantoor in Enschede of Nijmegen.

Adiós!

Overige sponsoren
Sourcy Vitamin Water
Coop Campus UT
Novel-T