Organisatie

Erwin van Renselaar

 

Erwin van Renselaar

Erwin van Renselaar

Naam: Erwin van Renselaar
Functie: Commissaris Externe Betrekkingen
Studie: Biomedical Engineering, Universiteit Twente
Geboortedatum: 11 augustus 1998

Hey luitjes,

Mijn naam is Erwin van Renselaar, en aankomend jaar heb ik het voorrecht om samen met negen toppers de 47ste Batavierenrace te organiseren. Tijdens mijn eerste twee jaar als student hoorde ik al vaak van deze estafetteloop, maar heb ik telkens de kans om mee te lopen te laten schieten. Hardlopen was op zijn zachtst gezegd namelijk ‘niet mijn ding’. In mijn derde jaar heb ik uiteindelijk toch meegedaan, en toen ben ik er achter gekomen dat de Batavierenrace zoveel meer is dan een hardloop wedstrijd. De hele dag op pad zijn in een busje met je ploeg is een fantastische ervaring, en de sfeer die er de hele dag hangt is fantastisch. Dus toen werd gevraagd of ik de 47ste wilde organiseren was er geen twijfel, ik wist zeker dat ik deze kans wel wilde pakken.

Mijn functie het aankomend jaar is Commissaris Externe Betrekkingen, wat onder andere betekent dat Mariska (de andere Extern) en ik de sponsoring van de Batavierenrace voor onze rekening nemen. Dat drukt de kosten voor jullie als deelnemers weer een stukje. Ook mag ik de uiteindelijke climax, de prijsuitreiking vormgeven. Daarnaast heb ik de eervolle taak van ICT beheer, wat een kleine functie hoort te zijn, maar in een bestuur met voor de rest alleen vrouwen toch veel tijd in blijkt te nemen.

Als je nog prangende vragen over de Batavierenrace of over mij hebt, kan je altijd langs het kantoor lopen voor een bakje koffie. Voor de rest is er nu nog maar één ding wat je moet doen, namelijk inschrijven als deelnemer of als medewerker. Dus tot 10 en 11 mei 2019!

Kusjes

Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
Novel-T
DENSO
Topicus