Organisatie

Joran Geschiere

 

Joran Geschiere

Naam: Joran Geschiere
Functie: Commissaris Race
Studie: Werktuigbouwkunde, Universiteit Twente
Geboortedatum: 12 december 1997

Bestuursfoto Joran

Hoi!

Mijn naam is Joran Geschiere, ik ben 21 jaar oud en ondertussen al vierdejaars student in Enschede. Ik heb net mijn bachelor werktuigbouwkunde afgerond, een master wilde ik echter nog niet aan beginnen. Ik was al langer geïnteresseerd om een tussenjaar of eigenlijk specifieker een bestuursjaar te doen. De keuze viel uiteindelijk op de Batavierenrace omdat eigenlijk heel studerend Nederland het wel kent, er is geweest of er in ieder geval van gehoord heeft.

Ik ben zelf bij de laatste 3 edities van de Batavierenrace erbij geweest maar heb nooit echt een idee gehad wat er allemaal nodig is om het evenement neer te zetten. Als commissaris race ben ik verantwoordelijk voor alles wat met de race zelf te maken heeft. Dit betekent dat ik vergunningen regel, maar ook de veiligheid en het materiaalbeheer valt onder mijn taken. Naast commissaris race ben ik ook vice-secretaris, dit betekent dat ik alle binnenkomende vragen of verzoeken op het kantoor in Enschede bij de juist persoon neerleg.

Naast het full time bestuur bij de Batavierenrace doe ik nog veel meer, ik sport bijvoorbeeld praktisch iedere dag van de week. Vaak doe ik aan Fitness, voetbal of hardlopen maar een obstakel run vind ik ook erg leuk. In Enschede zit ik ook bij een dispuut; Genotschap Pineut, met Pineut drink ik elke dinsdag een borrel in de stad.

Ik hoop je te zien bij de Batavierenrace 2020, als loper of natuurlijk als medewerker!

Overige sponsoren
Skanna
Sourcy Vitamin Water
Domino's