Organisatie

Laura Harks

 

Laura Harks

Laura Harks

Naam: Laura Harks
Functie: Penningmeester en Commissaris Faciliteiten
Studie: Management, Society & Technology (voorheen European Public Administration), Universiteit Twente
Geboortedatum: 05-03-1998

Beste lezer,

Mijn naam is Laura Harks en ik ben trots om mij voor te kunnen stellen als Penningmeester en Commissaris Faciliteiten der 47e Batavierenrace. Ik ben twintig jaar oud en opgegroeid in Venray, Limburg. Vanwege mijn studie heb ik medio 2016 Venray verruild voor het onmeunig gezellige Twentse land. Het collegejaar 2018-2019 zou mijn derde jaar van mijn bachelor Management, Society & Technology (voorheen European Public Administration) worden, maar een kans voor een fulltime functie binnen deze organisatie kon ik niet laten liggen! Zeker met een studie die veel weg heeft van bestuurskunde, leek het mij een perfecte aansluiting om een bestuursjaar te vervullen, en hoe kan dat bestuursjaar nou beter ingevuld worden dan door de grootste estafetteloop ter wereld te organiseren? Precies, dat is onmogelijk!

Natuurlijk heb ik veel meer uitgevroten in de afgelopen twee jaar behalve mijn studie. Ik ben actief bij hockeyclub DHC Drienerlo, waar ik zowel op als naast het veld vaak te vinden ben. Verder heb ik veel tijd besteed bij mijn studievereniging, Sirius, waar ik functies in meerdere commissies bekleed heb. Bovendien ben ik lid van het DSCC/DJCR Audentis et Virtutis, alwaar ik graag een borreltje doe met mijn jaarclub.

Hoe ik nou precies bij de Batavierenrace terecht ben gekomen? Allereerst ben ik een bewoner langs de route, waardoor ik in mijn eerste jaar heb genoten van het spektakel om de lopersroute heen (en het feest natuurlijk). In mijn tweede jaar heb ik mij met name bezig gehouden als medewerker, waardoor ik heb kunnen proeven van de organisatorische puzzel die zich achter de Batavierenrace schuil houdt. Juist deze puzzel spreekt mij enorm aan. Vandaar dat ik trots ben om bekend te mogen maken dat ik Penningmeester en Commissaris Faciliteiten zal zijn van de 47e Batavierenrace.

Nu vraag je je wellicht af wat die titels inhouden. Het komt er op neer dat ik als penningmeester kort gezegd verantwoordelijk ben voor de begroting en de boekhouding. Als Commissaris Faciliteiten ben ik verantwoordelijk voor onder andere de finish en de camping. Bovendien zal ik fungeren als contactpersoon tussen verschillende partijen zodat we samen het befaamde Batavierenfeest weer neer kunnen zetten! Be there or be square!Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
Sourcy Vitamin Water
Universiteit Twente
Novel-T