Organisatie

Marieke Massa

 

Marieke Massa

Marieke Massa

Naam: Marieke Massa
Functie: Voorzitter
Studie: Biomedical Engineering
Geboortedatum: 2 mei 1997

Hallo lieve lezers!

Ik ben Marieke en dit jaar heb ik de eervolle taak om voorzitter te zijn van de 47e organisatiecommissie (OC) van de Batavierenrace! Samen met negen andere OC’ers en veel medewerkers ga ik er dit jaar voor zorgen dat de Batavierenrace weer minstens zo succesvol wordt als voorgaande jaren.

Ik ben inmiddels 21 jaar oud en studeer in Enschede. In juli 2018 heb ik mijn bachelor Technische Geneeskunde afgerond en in september 2019 zal ik beginnen aan de master Biomedical Engineering. Ik ben geboren in Nijmegen (jaja, de eerste link met de Bata is gelegd) maar sinds ik studeer, woon ik in Enschede. Naast mijn studie sport ik graag: hockeyen, spinnen, squashen, hardlopen (link nummer 2!), zwemmen – ik vind het allemaal leuk! Verder ben ik elke dinsdagavond met mijn dispuut Dionysus te vinden in het bruisende centrum van Enschede en grijp ik graag de kansen om andere gezellige activiteiten met vrienden/huisgenoten/dispuutsgenoten te ondernemen.

Met al deze gezelligheid tijdens mijn studententijd, vond ik het toch wel snel gaan om nu al te beginnen aan mijn master en over ongeveer twee jaar klaar te zijn. Daarom heb ik ervoor gekozen mijn studententijd wat uit te rekken met een bestuursjaar. Maar waarom nou bij de Batavierenrace? Zoals al naar boven kwam in het vorige stuk, kom ik uit Nijmegen, studeer ik in Enschede en loop ik graag hard. Je zou bijna denken dat dit evenement op mijn lijf is geschreven! Ik heb de afgelopen drie jaar meegelopen met de Batavierenrace en afgelopen editie ben ik ook medewerker geweest. Tijdens deze drie edities heb ik me steeds verwonderd over hoe groot het evenement was. Het bereikt zoveel studenten uit het gehele land – en zelfs een aantal in het buitenland. Het begon bij mij afgelopen jaar toch wel erg te kriebelen om zelf een jaar toe te werken naar dit grote evenement en hier de verantwoordelijkheid over te dragen.

Ik heb erg veel zin in komend jaar en natuurlijk in de Batavierenrace op 10 en 11 mei 2019! Ik hoop jullie als lezers ook betrokken te zien bij deze editie, of het nou als deelnemer of medewerker is! Als je vragen hebt of gewoon even wilt buurten met de Organisatiecommissie, kom dan vooral langs voor een bakkie koffie op ons kantoor in Enschede of Nijmegen.

Groetjes,
Marieke

Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
DesignLab University of Twente
Topicus
VMI-group