Organisatie

Mariska Smit

 

Mariska Smit

Mariska Smit

Naam: Mariska Smit
Werkveld: Commissaris Extern
Studie: Bestuurskunde
Geboortedatum: 18-11-1998

Mijn naam is Mariska Smit en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een tweedejaars Bestuurskunde studente in Nijmegen. Ik kom oorspronkelijk uit Enschede maar woon alweer een jaar in Nijmegen. Dit bestuursjaar bij de Batavierenrace zie ik als een grote uitdaging en ik heb er ook erg veel zin in. De Batavierenrace spreekt mij zo aan omdat het een groot evenement is dat hardlopen en feesten combineert. Naast het organiseren van de 47e Batavierenrace houd ik erg van sporten en afspreken met vrienden. Verder ben ik ook vaak te vinden in de kroeg en wil daarom ook een aantal cobo’s mee gaan pakken dit jaar.
Vorig jaar heb ik zelf meegelopen met de Batavierenrace. De sfeer en gezelligheid die bij de Batavierenrace hoort is mij toen zo goed bevallen, dat ik er voor heb gekozen om dit jaar deze race mede te organiseren.

Komend jaar zal ik me parttime gaan inzetten als Commissaris Externe Betrekkingen. Ik ga me vooral bezig houden met sponsoring. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de VIP start. Ik kijk er ontzettend naar uit om met mijn andere commissiegenoten in Nijmegen en Enschede er een onvergetelijk gezellig en leerzaam jaar van te maken.

Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
Sourcy Vitamin Water
Novel-T
Eurosport Borne