Organisatie

Organiseren

 
46e Organisatiecommissie

Vacatures voor Batavierenrace 2019!

De Batavierenrace komt niet zomaar tot stand, de Organisatiecommissie (OC) normaliter bestaande uit tien studenten (vijf uit Nijmegen en vijf uit Enschede) werkt bijna een jaar fulltime om dit unieke evenement plaats te laten vinden.

Voor de komende editie zijn er helaas 2 vacatures gevallen. Het gaat om de functies:

Vice voorzitter (Nijmegen, full time)
Jij als vicevoorzitter bent voorzitter in Nijmegen, maar (in tegenstelling tot de voorzitter) niet van de gehele OC. Je zit in Nijmegen de vergaderingen voor, controleert, coördineert en staat de OC’ers daar bij wanneer die daar zijn en wanneer het nodig is. Verder ben je daar het aanspreekpunt voor derden, en staat de voorzitter bij in het formuleren en uitvoeren van het langetermijnbeleid. Je moet als vice voorzitter onder andere altijd een goed overzicht kunnen houden over het organisatieproces, constructief en communicatief sterk het team kunnen leiden, en helder knopen kunnen doorhakken.

Commissaris faciliteiten (Nijmegen, part time)
Jij als commissaris faciliteiten houdt je bezig met de voorwaarden om de race heen. Je moet hierbij denken aan de volgende facilitaire elementen: aankleding/acts rondom de start, herstarts, maar ook onmisbare zaken zoals het regelen van eten en slaapplaatsen voor deelnemers en medewerkers. Jij zorgt ervoor dat de Batavierenrace vernieuwend blijft. Als jij oplossingsgericht bent, en jij je op het uiterlijk van de race wilt richten, is deze taak perfect voor je.

Wil jij een het grootste landelijke studentenevenement van Nederland organiseren of heb je altijd al eens een bestuursjaar willen doen? Dan zijn deze vacatures wat voor jou!

Solliciteren hiervoor kan door contact op te nemen met interesse@batavierenrace.nl en hierin jouw motivatie mee te nemen!

Vragen?
Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat: veelgestelde vragen.
Of check voor meer informatie ons OC informatieboekje .

Zijn je vragen nog niet beantwoord mail dan naar interesse@batavierenrace.nl. of kom langs bij een van onze kantoren. Voor het adres klik hier.

20171014 125545 1519925900882
Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
Topicus
Sourcy Vitamin Water
Eurosport Borne