Organisatie

Rens van der Ploeg

 

Rens van der Ploeg

Naam: Rens van der Ploeg
Functie: Commissaris Externe Betrekkingen
Studie: Industrial Design, Universiteit Twente
Geboortedatum: 28 mei 1998

Bestuursfoto Rens

Hee hoi allemaal,

Mijn naam is Rens, 21 jaartjes jong en aankomend jaar mag ik samen met mijn lieve OC genootjes de 48e Batavierenrace gaan organiseren.

In mijn bestaan als student ben ik elk jaar wel op een manier betrokken geweest bij de Batavierenrace. Ofwel om te feesten, om een etappe te lopen, als medewerker, of alles bij elkaar in hetzelfde weekend. Dat laatste is overigens een vrij pittige opgave.

Na het afronden van mijn bachelor wilde ik graag iets anders gaan doen. Aangezien ik altijd met veel plezier de weekenden van de Batavierenrace heb beleefd, was dit voor mij precies het evenement om juist ook een keer van een hele andere kant mee te maken. Dit dus door zelf bij te dragen aan het organiseren van de grootste estafetteloop van de wereld.

In de OC zal ik mij fulltime inzetten als commissaris externe betrekkingen. In deze functie neem ik samen met Juliëtte, de andere extern, de sponsoring voor mijn rekening. Ook heb ik de eervolle taak om het VIP-programma voor de finish in Enschede en om de uiteindelijke prijsuitreiking vorm te geven.

Als er nog iets is dat je altijd al had willen weten over de Bata kan je natuurlijk altijd even contacten, of kom eens gezellig langs op kantoor in de Bastille, waar een bakje koffie klaar zal staan. Ik wil iedereen graag aansporen om aankomend jaar deel te nemen aan een van de mooiste studentenevenementen van Nederland. Schrijf je daarom snel in en dan hoop ik iedereen op 1 en 2 mei 2020 te mogen zien tijdens de 48e Batavierenrace.

Proost!

Overige sponsoren
Demcon advanced mechtronics
Nedap
Coop Campus UT