Organisatie

Sanne Dijksterhuis

 

Sanne Dijksterhuis

Sanne Dijksterhuis

Naam: Sanne Dijksterhuis
Studie: Geschiedenis
Functie: Secretaris
Geboortedatum: 06-01-1997

Hee hallo!

Wat leuk dat je op mijn naam hebt geklikt! Ik ben Sanne en ik ben 21 jaar. Dit jaar heb ik de eervolle taak om de functie van secretaris te bekleden in de 47e organisatiecommissie (OC) van de Batavierenrace. Daarnaast zal ik mij bezighouden met het wedstrijdsecretariaat en het materiaalbeheer in Nijmegen. Samen met mijn negen mede-OC’ers hoop ik er een fantastisch jaar van te maken en een mooie race neer te zetten! De Batavierenrace vind ik een enorm leuk evenement, waar ik zelf ieder jaar enorm naar uitkijk. Van het idee om ’s ochtends vroeg in een witte-busjes-file te staan in een Achterhoeks weiland, word ik altijd erg vrolijk.

Inmiddels ben ik vierdejaars student Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Dit jaar hoop ik naast het organiseren van de Batavierenrace mijn diploma te halen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, voor een uitdaging ben ik altijd wel in! Ik loop graag hard en in de winter schaats ik rondjes op de ijsbaan bij Lacustris.

Zelf leg ik het parcours (per trein) iedere keer af als ik naar het thuisadres van mijn ouders reis, dus ik ben redelijk bekend met de route. Daarnaast spreek ik vloeiend Twents en kan ik na wat oefenen het Nijmeegse dialect aardig verstaan, dat komt dit jaar vast goed van pas! Ik heb er in ieder geval onmeunig veel zin in, en hoop zoveel mogelijk van jullie aan de start te zien staan!

Heb je nog meer vragen? Dan kun je natuurlijk altijd langskomen voor een kopje thee in het Batakantoor!

Ajuus!

Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
Coop Campus UT
Sourcy Vitamin Water
DENSO