Organisatie

Zoë Bosschaart

 

Zoë Bosschaart

Zoë Bosschaart

Naam: Zoë Bosschaart
Functie: Commisaris Race & Vicesecretaris
Studie: Creative Technology, Universiteit Twente
Geboortedatum: 30 januari 1997


Hoi!

Zoals je ook hierboven kan lezen, ben ik Zoë, 21 jaar oud. Ik heb voor de zomer mijn bachelor Creative Technology aan de UT (bijna) afgerond, maar had nog geen idee wat ik dit jaar wilde doen. Een master zat er nog niet in, omdat nog geen flauw idee had welke (keuze stress, haha!). Ik was al langer geïnteresseerd in een bestuurs-jaar, maar had een beetje een schop in de juiste richting nodig. Toen ik Thijs (van het 46e OC, red.) sprak over zijn OC jaar en hij zo enthousiast was, was dat precies wat ik nodig had. Ik besloot te solliciteren, en een half jaar later zit ik dit voorstel-stukje te schrijven!

Dit OC ’jaar is niet mijn eerste ervaring met de Batavierenrace. Ik heb voor de 45e en 46e samen met mijn mede film-ploegers de aftermovie gemaakt. Zo heb ik eigenlijk de hele race al twee keer meegemaakt, en ben ik benieuwd wat me dit jaar voor inzichten gaan brengen hoe het er achter de schermen aan toe gaat!

Ik ben commissaris race (samen met Lianne) en vicesecretaris. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alles met de race ‘zelf’. Vergunningen, veiligheid, materiaal beheer, medewerkerswerving, en nog veel meer. Als vicesecretaris ben ik verantwoordelijk dat alle secretaristaken voor in Enschede gedaan worden.

Naast fulltime OC’er dit jaar ben ik ook nog behoorlijk actief binnen scouting, waar ik leiding en landelijk vrijwilliger ben. Daarnaast probeer ik nog een beetje fit te blijven in de fitness, en compenseer ik dat weer met gezellige avondjes samen met vrienden en vriendinnen.

Ik heb heel veel zin in de Batavierenrace dit jaar, ik hoop jij ook! Zie ik je op 10-11 mei als loper of medewerker? Dan krijg je zo’n vette collectors-medewerkerstrui!

Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
DesignLab University of Twente
DENSO
Voort