Ploegleider

Batavierenbusje

 
Foto busjes

Batavierenbusje

Elke ploeg heeft tijdens de Batavierenrace een eigen 9-persoonsbusje nodig. Met dit busje rijd je van wisselpunt naar wisselpunt, om je loper (en fietser) op te halen en een nieuwe loper (en fietser) af te zetten. Het busje rijdt de hele route mee van Nijmegen naar Enschede, zowel met de nacht- , ochtend- en middagploeg.
Het is erg aan te raden om hier een 9-persoonsbusje voor te gebruiken, je zit namelijk steeds met rond de 7 á 8 personen in het busje.

Net als vorig jaar kun je dit jaar via de Batavierenrace een busje huren. Het kost 245 euro exclusief 50 euro borg. Het busje is op te halen bij de in Nijmegen of Utrecht en in te leveren bij de finish in Enschede (extra kosten €25,-) of op de ophaallocatie. Voor alle voorwaarden over het busje kun je kijken op de site van GoRoadtrip. Wil je het busje huren? Stuur dan een mailtje met de ploegnaam en ploegleidersnaam naar b.klomp@batavierenrace.nl. Heb je aangegeven een busje te willen huren, dan krijg je een mail van GoRoadtrip met informatie en een betaallink.

Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
Lidl
Brookhuis
Demcon