Ploegleider

Batavierenbusje

 
Foto busjes

Batavierenbusje

Elke ploeg heeft tijdens de Batavierenrace een eigen 9-persoonsbusje nodig. Met dit busje rijd je van wisselpunt naar wisselpunt, om je loper (en fietser) op te halen en een nieuwe loper (en fietser) af te zetten. Het busje rijdt de hele route mee van Nijmegen naar Enschede, zowel met de nacht- , ochtend- en middagploeg.
Het is erg aan te raden om hier een 9-persoonsbusje voor te gebruiken, je zit namelijk steeds met rond de 7 á 8 personen in het busje.

De Batavierenrace heeft een samenwerking met GoRoadTrip en Brookhuis Taxivervoer, waardoor busjes tegen goede voorwaarden gehuurd kunnen worden. De prijs hiervoor is slechts 250 euro.

Er zijn twee mogelijkheden voor het huren van een busje:

1. Nijmegen – Je huurt een 9-persoonsbusje bij GoRoadTrip, haalt je busje op vrijdagavond 20 april 2018 op en brengt deze zondagmiddag 22 april 2018 weer terug in Nijmegen (Sportcentrum Nijmegen P10)
a. De voorwaarden voor een busje huren bij GoRoadTrip zijn te vinden via deze link: voowaarden GoRoadtrip

2. Enschede – Je huurt een 9-persoonsbusje bij Brookhuis Taxivervoer, haalt het busje vrijdagmiddag 20 april 2018 op en brengt deze zaterdagavond 21 april 2018 weer terug in Enschede (UT Campus Enschede, P2)
a. De voorwaarden voor een busje huren bij Brookhuis Taxivervoer zijn te vinden via deze link: voowaarden Brookhuis

Wil je het busje huren? Geef dit dan aan bij de inschrijvingstool voor ploegleiders. Kom je er niet uit? Stel dan je vraag aan t.tensiethof@batavierenrace.nl.
Heb je aangegeven een busje te willen huren, dan krijg je van de verhuurder een mail met een betaallink.

Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
Brookhuis
MIRA+
Topicus