Ploegleider

Batavierenbusje

 
Foto busjes

Batavierenbusje

Elke ploeg heeft tijdens de Batavierenrace een eigen 9-persoonsbusje nodig. Met dit busje rijd je van wisselpunt naar wisselpunt, om je loper (en fietser) op te halen en een nieuwe loper (en fietser) af te zetten. Het busje rijdt de hele route mee van Nijmegen naar Enschede, zowel met de nacht- , ochtend- en middagploeg.
Het is erg aan te raden om hier een 9-persoonsbusje voor te gebruiken, je zit namelijk steeds met rond de 7 á 8 personen in het busje.

De Batavierenrace heeft een samenwerking met GoRoadTrip, waardoor busjes tegen scherpe voorwaarden gehuurd kunnen worden. Het kost 250 euro exclusief 50 euro borg. Het is dit jaar helaas niet mogelijk het busje in Enschede in te leveren. De busjes zijn daarom dit jaar alleen op te halen en in te leveren in Nijmegen Voor alle voorwaarden over het busje kun je kijken op de site van GoRoadtrip.

Wil je het busje huren? Geef dit dan aan bij de inschrijving van je ploeg of stuur een mailtje met de ploegnaam en ploegleidersnaam naar a.currie@batavierenrace.nl. Heb je aangegeven een busje te willen huren, dan krijg je een mail van GoRoadtrip met informatie en een betaallink.

Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
VMI-group
Coop Campus UT
Lidl