Ploegleider

Inschrijven

 
Inschrijven

De inschrijvingen voor de 46e Batavierenrace zijn open!

Klik hier om je in te schrijven.


Loting

Net als vorig jaar vindt de inschrijving plaats door middel van een loting. De loting bestaat uit twee delen. In het eerste deel worden er 150 plaatsen verloot voor ploegen die zich de afgelopen drie jaar twee keer hebben ingeschreven voor de Batavierenrace.

Bij het tweede deel doen alle ploegen mee, ook de uitgelote ploegen van de eerste loting. Hier zullen de verdere plaatsen worden gevuld. De uitgelote ploegen worden op volgorde van loting op de reservelijst gezet.

De loting zal op 6 december in Riley's Pub in Nijmegen plaatsvinden. Je kunt hier live bij zijn, maar mocht je Nijmegen te ver vinden dan kun je de loting ook volgen via de live-stream. De uitslag van de loting zal in dezelfde week per mail naar de ploegleiders worden gestuurd en op de site verschijnen.


Studentencheck

De Batavierenrace is een studenten hardloopevenement. Bij de inschrijving zal daarom om 3 bewijzen van inschrijving aan een hogeschool of universiteit worden gevraagd. Deze bewijzen van inschrijving moeten de naam van de student, het collegejaar en de opleidingsinstelling bevatten. Dit kan bijvoorbeeld een studentenkaart of een officieel bewijs van inschrijving zijn, zolang deze aan de eerder genoemde eisen voldoet. Voor phd’ers geldt dit niet, zij moeten aan de hand van hun bewijs aantonen dat zij phd’er zijn. Deze bewijzen van inschrijving moeten uiterlijk 1 december worden geüpload. Overigens worden bewijzen van inschrijvingen via Studielink niet geaccepteerd.


Hoe schrijf ik mijn ploeg in?

Alle ploegen die zich op 6 november inschrijven doen mee met de loting. Alle ploegen die zich vanaf 7 november inschrijven zullen op de reservelijst worden geplaatst. De sluiting van de inschrijving is op 1 december.

Het is ook dit jaar weer mogelijk om de borg van 100 euro te doneren aan de Bata4Life. Dit kan bij het inschrijven aangevinkt worden.


Reglementen

Zie het inschrijvingsreglement voor alle regels rondom het inschrijven:

Inschrijfreglement 46e BatavierenraceInschrijfreglement 46e Batavierenrace (47,5 kB)

Wedstrijdregelement 46e BatavierenraceWedstrijdregelement 46e Batavierenrace (242 kB)

Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
Eurosport Borne
Topicus
MESA+