Ploegleider

Inschrijven

 
Inschrijven

Hoe schrijf ik mijn ploeg in?

De eerste inschrijfronde liep tot 30 november, de geselecteerde teams zijn in het bestand hieronder terug te vinden. Het is nog mogelijk om teams in te schrijven tot 8 februari, het team komt dan wel op de reservelijst terecht.
De inschrijfkosten bedragen €290,- (exclusief borg). Voor de inschrijving is het niet noodzakelijk dat alle lopers van de ploeg al bekend zijn, deze kunnen later worden toegevoegd.

Selectielijst teams 47e Batavierenrace Selectielijst teams 47e Batavierenrace (127 kB)


Studentencheck

De Batavierenrace is een studenten hardloopevenement. Bij de inschrijving zal daarom om 3 bewijzen van inschrijving aan een hogeschool of universiteit worden gevraagd. Deze bewijzen van inschrijving moeten de naam van de student, het collegejaar en de opleidingsinstelling bevatten. Dit kan bijvoorbeeld een studentenkaart of een officieel bewijs van inschrijving zijn, zolang deze aan de eerder genoemde eisen voldoet. Voor phd’ers geldt dit niet, zij moeten aan de hand van hun bewijs aantonen dat zij phd’er zijn. Deze bewijzen van inschrijving moeten uiterlijk 30 november worden geüpload. Overigens worden bewijzen van inschrijvingen via Studielink niet geaccepteerd.


Reglementen

Zie het inschrijvingsreglement voor alle regels rondom het inschrijven:

Inschrijfreglement 47e BatavierenraceInschrijfreglement 47e Batavierenrace (114 kB)

Registration rules 47th Batavierenrace Registration rules 47th Batavierenrace (113 kB)

Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
Nedap
Domino's
Sourcy Vitamin Water