Ploegleider

Inschrijven

 
Inschrijven

De inschrijvingen voor de 45e Batavierenrace zijn open!

Klik hier om je in te schrijven.


Loting

Net als vorig jaar vindt de inschrijving plaats door middel van een loting. De loting bestaat uit twee delen. In het eerste deel worden er 100 plaatsen verloot voor ploegen die zich de afgelopen drie jaar twee keer hebben ingeschreven voor de Batavierenrace.

Bij het tweede deel doen alle ploegen mee, ook de uitgelote ploegen van de eerste loting. Hier zullen de verdere plaatsen worden gevuld. De uitgelote ploegen worden op volgorde van loting op de reservelijst gezet.

De loting zal op 1 december in het Sportcafé in Nijmegen plaatsvinden. Je kunt hier live bij zijn, maar mocht je Nijmegen te ver vinden dan kun je de loting ook volgen via de livestream. De uitslag van de loting zal in dezelfde week per mail naar de ploegleiders worden gestuurd en op de site verschijnen.


Studentencheck

De Batavierenrace is een studenten hardloopevenement. Bij de inschrijving zal daarom om 5 bewijzen van inschrijving aan een hogeschool of universiteit worden gevraagd. Deze bewijzen van inschrijving moeten de naam van de student, het collegejaar en de opleidingsinstelling bevatten. Dit kan bijvoorbeeld een studentenkaart, kopie van Studielink of een officieel bewijs van inschrijving zijn, zolang deze aan de eerder genoemde eisen voldoet. Voor phd’ers geldt dit niet, zij moeten aan de hand van hun bewijs aantonen dat zij phd’er zijn. Deze bewijzen van inschrijving moeten uiterlijk 24 november worden geüpload.


Hoe schrijf ik mijn ploeg in?

Alle ploegen die zich op 10 november inschrijven doen mee met de loting. Alle ploegen die zich vanaf 11 november inschrijven zullen op de reservelijst worden geplaatst. De sluiting van de inschrijving is op 24 november.

Na de inschrijving heeft de ploeg tot en met 24 november de tijd om 5 bewijzen van inschrijving te uploaden, het inschrijfformulier te ondertekenen en te uploaden en om de €80,- voorschot op inschrijfgeld over te maken. Als dit alle drie correct is gedaan dan is de inschrijving voor de loting/reservelijst definitief.

De €80,- voorschot van inschrijfgeld wordt teruggegeven wanneer de ploeg wordt uitgeloot. Is de ploeg ingeloot en schrijft het zich alsnog uit, dan zal deze €80,- worden ingehouden.

De totale inschrijfkosten per ploeg bedragen €280,-, dit is exclusief de borg van 80 euro. Er zijn drie betaalmomenten:
- €80,- dient vóór 24 november betaald te zijn
- €150,- dient vóór 12 januari betaald te zijn
- €130,- dient vóór 23 februari betaald te zijn


Reglementen

Zie het inschrijvingsreglement voor alle regels rondom het inschrijven:

Inschrijfreglement 45e BatavierenraceInschrijfreglement 45e Batavierenrace (164 kB)

Wedstrijdregelement 45e BatavierenraceWedstrijdregelement 45e Batavierenrace (289 kB)

Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
INQAR
Go-Tan
Sensata