Ploegleider

Topicus Universiteitscompetitie

 
Topicus

Ploegleider bij Topicus Universiteitscompetitie

De ploegleider van een universiteitsploeg zorgt voor de inschrijving van een UC-ploeg en is daarnaast verantwoordelijk voor een aantal andere zaken. Zo regelt de UC-ploegleider het vervoer, het eten en eventueel het slapen. De ploegleider kan hiervoor bonnen bestellen voor de gehele ploeg. Meer informatie hierover volgt later.
Daarnaast zal een UC-ploegleider er ook voor zorgen dat de toestemmingsformulieren van alle lopers op tijd worden aangeleverd bij de Organisatiecommissie. Deze toestemmingsformulieren zullen ter zijne tijd meegestuurd worden met de tweede ploegleidersbrief.

Logo-topicus

Het ploegleidersdraaiboek geeft een goed overzicht van de taken die een ploegleider moet vervullen. In het draaiboek staat namelijk globaal aangegeven wat er de komende maanden gedaan en geregeld moet worden door de ploegleider. Dit ploegleidersdraaiboek is geschreven voor de ploegleiders van het Algemeen Klassement, waardoor voor een ploegleider van een UC-ploeg de informatie over de inschrijvingen en bewijzen van inschrijving verschilt. De overige informatie geldt voor zowel AK-ploegleider als UC-ploegleider.

Wat er voor een UC-ploegleider anders is, is dat er bij inschrijving niet 3 bewijzen van inschrijving moeten worden ingeleverd. Later in het jaar zullen daarvoor in de plaats 25 toestemmingsformulieren worden gevraagd van iedere loper. Voor de precieze data hiervoor kun je kijken in de kalender voor de UC die hieronder te vinden is.
Hieronder is ook meer informatie over de route, het wedstrijd- en inschrijfreglement, de ploegleidersbrieven en de voorlopige etappe-indeling te vinden.

Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met Alexander door te mailen naar: a.currie@batavierenrace.nl of te bellen naar Batavierenrace Nijmegen: 024-361 5876


Ploegleidersbrieven Topicus Universiteitscompetitie

Ploegleidersbrief 1Ploegleidersbrief 1 (144 kB)


Overige bestanden

Toestemmingsformulier studentnummer controleToestemmingsformulier studentnummer controle (23,6 kB)

Voorlopige etappe-indeling 46e BatavierenraceVoorlopige etappe-indeling 46e Batavierenrace (1,82 MB)

Ploegleidersdraaiboek 46e BatavierenracePloegleidersdraaiboek 46e Batavierenrace (278 kB)

Hoofdsponsor
SUSA Studenten uitzendbureau
Susa Facebook
Overige sponsoren
Coop Campus UT
Lidl
Nedap