Deelnemer

Batavierenfeest

 
Feest

Algemene info over het feest

Op zaterdagavond van 20:00 - 02:00 uur vindt het Batavierenfeest plaats op de campus in Enschede, het grootste studentenfeest van de Benelux!

Consumpties en snacks zijn vanaf 20:00 uur uitsluitend met munten verkrijgbaar. De muntverkoop van het feest start om 14:00 uur op zaterdag 11 mei en sluit om 05:00 uur 's nachts. De munten kunnen bij verschillende verkooppunten gekocht worden op de campus. De verkooppunten zijn duidelijk herkenbaar op het feestterrein. Halve munten worden niet ingenomen. Het is mogelijk om je munten in te leveren tot 04:00 uur 's nachts. Munten zijn niet herbruikbaar.

Eigen meegebrachte consumpties zijn vanaf 20:00 uur op het feestterrein niet toegestaan. Dit jaar zal daar streng op worden toegezien, daarom is het vanaf 20:00 uur het feestterrein alleen via toegangspoorten bereikbaar.

De feestlocaties zijn:

- Pepsi Tent
- Grolsch Tent
- Vestingbar
- Atrium
- Vrijhof

Om 02:00 uur 's nachts gaat de muziek in de tenten uit. Mocht je na 02:00 uur nog niet uitgefeest zijn, dan kan er nog verder worden gefeest in de binnenlocaties (Vestingbar, Atrium & Vrijhof) tot in de vroege uurtjes.

De feestorganisatie wenst je een prachtig feest als mooie afsluiting van de 47e Batavierenrace. Veel plezier!

Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
EVG Start
Topicus
VMI-group