Deelnemer

Batavierenfeest

 
Feest

Algemene info over het feest

Op zaterdagavond van 20:00 - 02:00 uur vindt het Batavierenfeest plaats op de campus in Enschede: het grootste studentenfeest van de Benelux!

Consumpties en snacks zijn vanaf 20:00 uur uitsluitend met munten verkrijgbaar. De muntverkoop van het feest start om 16:00 uur op zaterdag 2 mei en sluit om 05:00 uur 's nachts. De munten kunnen bij verschillende verkooppunten gekocht worden op de campus. De verkooppunten zijn duidelijk herkenbaar op het feestterrein. Het is mogelijk om je munten in te leveren tot 04:00 uur 's nachts. Munten zijn niet herbruikbaar.

Eigen meegebrachte consumpties zijn vanaf 20:00 uur op het feestterrein niet toegestaan. Dit jaar zal daar streng op worden toegezien, daarom is vanaf 20:00 uur het feestterrein alleen via toegangspoorten bereikbaar.

De feestlocaties zijn:

- Pepsi Tent
- Grolsch Tent
- Bastille, Vestingbar
- Bastille, Atrium
- Vrijhof, Agora
- Vrijhof, Foyer
- Vrijhof, Theatercafé

Om 02:00 uur 's nachts gaat de muziek in de tenten uit. Mocht je na 02:00 uur nog niet uitgefeest zijn, dan kan er nog verder worden gefeest in de binnenlocaties (Vestingbar, Atrium, Agora, Foyer & Theatercafé) tot in de vroege uurtjes.

De feestorganisatie wenst je een prachtig feest als mooie afsluiting van de 48e Batavierenrace. Veel plezier!

Overige sponsoren
Nedap
DesignLab University of Twente
Topicus