Ploegleider

Batavierenbusje

 
Foto busjes

Batavierenbusje

Elke ploeg heeft tijdens de Batavierenrace een eigen 9-persoonsbusje nodig. Met dit busje rijd je van wisselpunt naar wisselpunt, om je loper (en fietser) op te halen en een nieuwe loper (en fietser) af te zetten. Het busje rijdt de hele route mee van Nijmegen naar Enschede, zowel met de nacht- , ochtend- en middagploeg.
Het is erg aan te raden om hier een 9-persoonsbusje voor te gebruiken, je zit namelijk steeds met rond de 7 á 8 personen in het busje.

Bij de 47e Batavierenrace was er een samenwerking met GoRoadTrip en Brookhuis Taxivervoer, waardoor busjes tegen goede voorwaarden gehuurd kunnen worden. Houd onze website in de gaten voor de mogelijkheden voor de komende editie.

Er zijn twee mogelijkheden voor het huren van een busje:

1. Nijmegen – Je huurt een 9-persoonsbusje bij GoRoadTrip, haalt je busje op vrijdagavond 10 mei 2019 op en brengt deze zondagmiddag 12 mei 2019 weer terug in Arnhem (Blankenweg 22).
De kosten hiervan zijn €250,-.
a. De voorwaarden voor een busje huren bij GoRoadTrip zijn te vinden via deze link: voorwaarden GoRoadtrip

2. Enschede – Je huurt een 9-persoonsbusje bij Brookhuis Taxivervoer, haalt het busje vrijdagmiddag 10 mei 2019 op en brengt deze zaterdagavond 11 mei 2019 weer terug in Enschede (UT Campus Enschede, P2).
De kosten hiervan zijn €275,-.
a. De voorwaarden voor een busje huren bij Brookhuis Taxivervoer zijn te vinden in onderstaand bestand.

Algemene Voorwaarden BrookhuisAlgemene Voorwaarden Brookhuis (56,1 kB)

Heb je aangegeven een busje te willen huren, dan krijg je van de verhuurder een mail met een betaallink.

Overige sponsoren
Sourcy Vitamin Water
INQAR
Nedap