Ploegleider

Topicus Universiteitscompetitie

 
Topicus

Ploegleider bij Topicus Universiteitscompetitie

De ploegleider van een universiteitscompetitieploeg (UC-ploeg) zorgt voor de inschrijving van een UC-ploeg en is daarnaast verantwoordelijk voor een aantal andere zaken. Zo regelt de UC-ploegleider het vervoer, het eten en eventueel het slapen. De ploegleider kan hiervoor bonnen bestellen voor de gehele ploeg. Meer informatie hierover volgt later.
Daarnaast zal een UC-ploegleider er ook voor zorgen dat de bewijzen van inschrijving van alle lopers op tijd worden aangeleverd bij de Organisatiecommissie.

Logo-topicus

Het ploegleidersdraaiboek geeft een goed overzicht van de taken die een ploegleider moet vervullen. In het draaiboek staat namelijk globaal aangegeven wat er de komende maanden gedaan en geregeld moet worden door de ploegleider. Dit ploegleidersdraaiboek is geschreven voor de ploegleiders van het Algemeen Klassement (AK), waardoor voor een ploegleider van een UC-ploeg de informatie over de inschrijvingen en bewijzen van inschrijving verschilt. De overige informatie geldt voor zowel AK-ploegleider als UC-ploegleider.

Wat er voor een UC-ploegleider anders is, is dat er bij inschrijving niet 3 bewijzen van inschrijving moeten worden ingeleverd. Later in het jaar zullen daarvoor in de plaats 25 toestemmingsformulieren worden gevraagd van iedere loper.


Voor vragen met betrekking tot de Universiteitscompetitie van de 49e Batavierenrace kan je terecht bij de Organisatie Commissie.


De uitslagen van de 49e Batavierenrace vind je hier!


Ploegleidersbrieven Universiteitscompetitie

Ploegleidersbrief UC 1Ploegleidersbrief UC 1 (142 kB)

Ploegleidersbrief UC 2Ploegleidersbrief UC 2 (141 kB)

Ploegleidersbrief UC (&AK) 3Ploegleidersbrief UC (&AK) 3 (85,5 kB)


Reglementen

Definitief Reglement 49e BatavierenraceDefinitief Reglement 49e Batavierenrace (148 kB)


Overige bestanden

Ploegleidersdraaiboek 48e BatavierenracePloegleidersdraaiboek 48e Batavierenrace (371 kB)

Overige sponsoren
Topicus
Novel-T
Skanna