Batavierenfeest

Feest

Het Batavierenfeest

Ook het Batavierenfeest heeft een speciale plaats veroverd in de harten van de Nederlandse studenten. Sinds 1977 wordt er na de Batavierenrace een groot feest georganiseerd. De laatste jaren draagt het zelfs de titel 'Europa's grootste studentenfeest'. Het is een geweldige manier om te ontspannen na meer dan een dag intensief sporten.

Algemene info over het feest

Op zaterdagavond van 20:00 - 02:00 uur vindt het (open!) Batavierenfeest plaats op de campus in Enschede: het grootste studentenfeest van de Benelux!

Consumpties en snacks zijn vanaf 21:00 uur uitsluitend met munten verkrijgbaar. Meer informatie over de munten verkoop wordt zijndertijd bekend gemaakt.

Eigen meegebrachte consumpties zijn vanaf 21:00 uur op het feestterrein niet toegestaan. Dit jaar zal daar streng op worden toegezien, daarom is vanaf 21:00 uur het feestterrein alleen via toegangspoorten bereikbaar.

Om 02:00 uur 's nachts gaat de muziek in de tenten uit. Mocht je na 02:00 uur nog niet uitgefeest zijn, dan kan er nog verder worden gefeest in de binnenlocaties tot in de vroege uurtjes.

De feestorganisatie wenst je een prachtig feest als mooie afsluiting van de 51e Batavierenrace. Veel plezier!