Laura Scharstuhl

Laura Scharstuhl

Naam: Laura Scharstuhl
Functie: Commissaris PR & Media
Studie: Psychology, Enschede
E-mailadres: l.scharstuhl@batavierenrace.nl

Hallo iedereen,

Mijn naam is Laura Scharstuhl, ik ben 21 jaar oud, en zal dit jaar de rol van Commissaris PR & Media vervullen binnen de 50e Organisatie Commissie van de Batavierenrace.

Na 8 jaar in het gezellige Losser te hebben gewoond en vervolgens 10 jaar in ons buurlandje België, ben ik 3 jaar geleden weer terug gekeerd naar het mooie Twente om aan mijn studie psychologie te beginnen aan de UT.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief als zwemmer en lid van de reddingsbrigade bij Piranha, de zwemvereniging van de UT. En heb ik sinds een tijdje mijn passie voor fotografie en tekenen weer opgepakt bij Foton Arts. Daarnaast ben ik lid van hardboard, de surfvereniging van Enschede, waarbij ik actief ben in de creatie commissie.

Mijn enthousiasme over de Bata kwam eigenlijk van mijn ouders die zelf als studenten meermaals hebben meegelopen. En na het zelf te hebben meegemaakt, kon ik de mogelijkheid om het te helpen organiseren niet afslaan.

Ik kijk er ook erg naar uit om samen met z’n allen een geweldig en memorabel gouden lustrum van de Batavierenrace neer te zetten.