Sander Bosma

Sander Bosma

Naam: Sander Bosma
Functie: Voorzitter
Studie: Business Administration, Nijmegen
E-mailadres: s.bosma@batavierenrace.nl

Sporten, verbroedering en gezelligheid. Mix deze 3 ingrediënten met elkaar en er begint de Batavierenrace te verschijnen. De Batavierenrace zal dit jaar voor de 50e keer plaatsvinden, waarmee het gouden jubileum is bereikt. Ik voel me vereerd om te kunnen zeggen dat ik voorzitter mag zijn van de 50e editie van dit prachtige evenement!

Even kort over mijzelf: Ik woon inmiddels 5 jaar in Nijmegen en zit in het 3e jaar van mijn Bachelor Business Administration. Als ik niet studeer, ben ik te vinden in de sportschool, of kan je mij zien hardlopen rondom de Ooijpolder. Verder vind ik duurzaamheid een erg belangrijk puntje deze dagen en heb ik samen met een paar vrienden het product Boerenbox op de markt gezet die we op dit moment op de Radboud Universiteit aanbieden! Verder hou ik van een borreltje en ben ik actief in het verenigingsleven van Nijmegen.

Ik heb er erg veel zin in om dit evenement te organiseren samen met mijn OC en heb er vertrouwen in dat wij weer een fysiek evenement neer kunnen zetten na 2 jaar online edities te hebben gehad.