Inschrijven

Inschrijven

Klassementen

Tijdens de 51e editie van de Batavierenrace zal er drie klassementen gelopen worden. Op de pagina van de desbetreffende klassementen staan alle belangrijke documenten.

- Algemeen Klassement
- Universiteitscompetitie
- Bedrijfsklassement

Hoe schrijf ik mijn ploeg in?

Een ploegleider kan via het dashboard van zijn of haar account een ploeg inschrijven voor de race van 7 november 2022 (00:00) tot 2 december 2022 (23:59).

Mocht er in verband met het aantal inschrijvingen een loting nodig zijn, dan zullen alle ploegen die zich hebben ingeschreven op 7 november gegarandeerd mee doen aan de loting. Alle inschrijvingen vanaf 8 november (tot en met 2 december) zullen dan op volgorde van inschrijven op de reservelijst komen te staan.

De voorlopige lijst met geselecteerde ploegen zal vervolgens op 16 december 2022 bekend worden gemaakt.

Tot en met 30 januari 2023 is het nog mogelijk dat ploegen van de reservelijst naar de selectielijst worden over geplaatst. Hierna zal de selectielijst definitief zijn.

De inschrijfkosten bedragen €310,- (exclusief borg) en dient betaald te worden in twee termijnen. Voor meer informatie, lees bovenstaand ploegleidershandboek en ploegleidersbrief.

Voor de inschrijving is het niet noodzakelijk dat alle lopers van de ploeg al bekend zijn, deze kunnen later worden toegevoegd!