Inschrijven

Inschrijven

Belangrijke data 50e Bata - Universiteitsklassement (64,2 kB)

Belangrijke data 50e Bata - Algemeen Klassement (61,5 kB)

Ploegleidersdraaiboek 50e Batavierenrace (217 kB)

Opzoek naar lopers of een ploeg?

Twijfel je nog of je wel 25 lopers bij elkaar kan verzamelen? Of wil je zelf graag mee doen en heb je nog geen ploeg? Bezoek dan eens onze Facebook pagina ‘Loper zoekt Ploeg / Ploeg zoekt loper – Batavierenrace’ en leg contact met anderen die ook heel graag mee willen doen aan de 50e Bata en ook nog zoekende zijn.

Klassementen

Tijdens de 50e editie van de Batavierenrace zal er in de volgende drie klassementen gelopen worden;

- Algemeen Klassement
- Universiteitscompetitie
- Bedrijfsklassement

Hoe schrijf ik mijn ploeg in?

Een ploegleider kan via het dashboard van zijn of haar account een ploeg inschrijven voor de 50e Batavierenrace van 8 november 2021 (00:00) tot 3 december 2021 (23:59).

Mocht er in verband met het aantal inschrijvingen een loting nodig zijn, dan zullen alle ploegen die zich hebben ingeschreven op 8 november gegarandeerd mee doen aan de loting. Alle inschrijvingen vanaf 9 november (tot en met 3 december) zullen dan op volgorde van inschrijven op de reservelijst komen te staan.

De voorlopige lijst met geselecteerde ploegen zal vervolgens op 17 december 2021 bekend worden gemaakt.

Tot en met 31 januari 2022 is het nog mogelijk dat ploegen van de reservelijst naar de selectielijst worden over geplaatst. Hierna zal de selectielijst definitief zijn.

De inschrijfkosten bedragen €300,- (exclusief borg) en dient betaald te worden in twee termijnen. Voor meer informatie, lees bovenstaand ploegleidershandboek en ploegleidersbrief.

Voor de inschrijving is het niet noodzakelijk dat alle lopers van de ploeg al bekend zijn, deze kunnen later worden toegevoegd!