Inschrijven

Inschrijven

Inschrijvingen 52e Batavierenrace

De 52e Batavierenrace zal plaatsvinden op 24 en 25 mei 2024.

Hieronder vind is de meest belangrijke informatie betreft de inschrijvingen en de mogelijke loting te vinden. Daarnaast is het ook aangeraden om de volgende documenten goed na te lezen;

Klassementen

Tijdens de 52e editie van de Batavierenrace zal er in drie klassementen gelopen worden. Op de pagina van de desbetreffende klassementen staan alle belangrijke documenten.

- Algemeen Klassement
- Universiteitscompetitie
- Bedrijfsklassement

Hoe schrijf ik mijn ploeg in?

Een ploegleider kan via het dashboard van zijn of haar account een ploeg inschrijven voor de race van 6 november 2023 (00:00) tot 1 december 2023 (23:59).

Mocht er in verband met het aantal inschrijvingen een loting nodig zijn, dan zullen alle ploegen die zich hebben ingeschreven op 6 november gegarandeerd mee doen aan de loting. Alle inschrijvingen vanaf 7 november (tot en met 1 december) zullen dan op volgorde van inschrijven op de reservelijst komen te staan.

De voorlopige lijst met geselecteerde ploegen zal vervolgens op 15 december 2023 bekend worden gemaakt. Dit is hier te vinden.

Tot en met 29 januari 2024 is het nog mogelijk dat ploegen van de reservelijst naar de selectielijst worden over geplaatst. Hierna zal de selectielijst definitief zijn.

De inschrijfkosten bedragen €330,- (exclusief borg) en dienen betaald te worden in twee termijnen. Voor meer informatie, lees bovenstaand ploegleidershandboek en ploegleidersbrief.

Voor de inschrijving is het niet noodzakelijk dat alle lopers van de ploeg al bekend zijn, deze kunnen later worden toegevoegd!