Medewerkers

Medewerkers

Meld je aan als medewerker!

Tijdens de Batavierenrace zijn er ongeveer 750 medewerkers actief. Medewerkers vormen het grootste kapitaal van de Batavierenrace, zonder hen is er immers geen Batavierenrace. Van start tot finish zorgen de medewerkers ervoor dat de race op een goede en veilige manier kan verlopen.

Je kunt je hier aanmelden als medewerker.

Wat kan ik doen als medewerker?

Als medewerker kan je ons op heel veel manieren helpen. In het onderstaande document staan de verschillende functies uitgebreid beschreven. Mocht je een specifieke voorkeur hebben voor een functie, dan kun je dit aangeven bij je aanmelding. Om je een wat duidelijker beeld te geven welke taak je kan doen op de dag dat je beschikbaar bent, kan je de onderstaande flowchart volgen.

Functieomschrijvingen medewerkers (302 kB)

Medewerkers flowchart (377 kB)

Ik ben aangemeld als medewerker! Wat nu?

In het onderstaande bestand is handige informatie te vinden voor medewerkers. Dit betreft informatie over vervoer, bagage, het medewerkersdiner, borrels, etc. Lees het document even goed door!

Informatie voor medewerkers 52e Batavierenrace (161 kB)


Slapen in Enschede

Als je hebt aangegeven om in Enschede een slaapplek te willen, kan dit in het sportcentrum of in de blokhutten. Kijk op je profiel waar je bent ingedeeld! Voor deze slaapplaatsen geldt dat een bed is geregeld, maar dat je zelf nog een slaapzak/deken en kussen mee moet nemen.

1526af7d8663fcd4caa16526138ab2fb

Maar ik loop al mee! Kan ik dan nog steeds helpen?
En of dat kan! Er zijn een aantal taken die maar een paar uurtjes kosten. Zo heb je de complete ervaring: én meelopen én meehelpen!

Loop je in de nachtploeg?
Kijk dan eens naar de maaltijd- en ontbijtploeg. Of word verkeersregelaar in het centrum van Enschede!

Een etappe in de ochtend of middag?
Help mee de finish opbouwen op vrijdagmiddag, of word verkeersregelaar in het centrum van Nijmegen!

Daarnaast kun je natuurlijk altijd helpen in de week vóór de race en op zondag!

Wat krijg ik als medewerker?

Als je je als medewerker inzet voor de Batavierenrace staat hier natuurlijk iets tegenover. Tijdens de race krijg je voldoende eten en drinken mee, daarnaast krijgen alle medewerkers een maaltijd aangeboden op zaterdagavond (medewerkersdiner) en een medewerkersborrel waar je nog gezellig even na kunt kletsen. Tevens kan je een gratis slaapplaats krijgen op de campus van de Universiteit Twente. En voor velen heel belangrijk: je krijgt ook de felbegeerde limited-edition Batavierenrace-medewerkerstrui als aandenken!

332feddb5dbaa945763da396947f0113

Motorrijder

Ben je liever onderweg en in het bezit van een motor? Tijdens de Batavierenrace zijn er maar liefst 150 motorrijders actief! Klik hier voor alle informatie voor de motorrijders tijdens de Batavierenrace.