Medewerkers

Medewerkers

Meld je aan als medewerker!

Tijdens de Batavierenrace zijn er ongeveer 750 medewerkers actief. Medewerkers vormen het grootste kapitaal van de Batavierenrace, zonder hen is er immers geen Batavierenrace. Van start tot finish zorgen de vrijwilligers ervoor dat de race op een goede en veilige manier kan verlopen.

De aanmeldingen voor de 50e Batavierenrace zijn geopend. Je kunt je hier aanmelden als medewerker.

Wat kan ik doen als medewerker?
Als medewerker kan je ons op heel veel manier helpen. Om je een wat duidelijker beeld te geven welke taak je kan doen op de dag dat je beschikbaar bent, kan je de onderstaande flowchart volgen:

Medewerkers flowchartMedewerkers flowchart (13,8 MB)


Ik ben aangemeld als medewerker! Wat nu?

In het onderstaande bestand is handige informatie te vinden voor medewerkers. Dit betreft informatie over vervoer, bagage, het medewerkersdiner, borrels, etc. Lees het document even goed door!

Informatie voor medewerkers Informatie voor medewerkers (124 kB)


Slapen in Enschede

Als je als medewerker hebt aangegeven om in Enschede een slaapplek te willen, kan dit in het sportcentrum of in de blokhutten. Kijk op je profiel waar je bent ingedeeld! Voor deze slaapplaatsen geldt dat een bed is geregeld, maar dat je zelf nog een slaapzak/deken en kussen mee moet nemen.

1526af7d8663fcd4caa16526138ab2fb

Maar ik loop al mee! Kan ik dan nog steeds helpen?
En of dat kan! Er zijn een aantal taken die maar een paar uurtjes kosten. Zo heb je de complete ervaring: én meelopen én meehelpen!

Loop je in de nachtploeg?
Kijk dan eens naar de maaltijd- en ontbijtploeg, of het oplaad-/opblaaspunt. Of word verkeersregelaar in het centrum van Enschede!

Een etappe in de ochtend of middag?
Help mee de finish opbouwen op vrijdagmiddag, of word verkeersregelaar in het centrum van Nijmegen!

Daarnaast kun je natuurlijk altijd helpen in de week vóór de race en op zondag!

Meer informatie?
In het onderstaande document staan de functies uitgebreid beschreven. Mocht je een specifieke voorkeur hebben voor een functie, dan kun je deze aangeven bij het aanmelden als medewerker in het opmerkingen veld.

Functieomschrijvingen medewerkersFunctieomschrijvingen medewerkers (669 kB)


Wat krijg ik als medewerker?

Als je je als medewerker inzet voor de Batavierenrace staat hier natuurlijk iets tegenover. Tijdens de race krijg je voldoende eten en drinken mee, daarnaast krijgen alle medewerkers een maaltijd aangeboden op zaterdagavond (medewerkersdiner) en een medewerkersborrel waar je nog gezellig even na kunt kletsen. Tevens kan je een gratis slaapplaats krijgen op de campus van de Universiteit Twente. En voor velen heel belangrijk: je krijgt ook de felbegeerde Batavierenrace-medewerkerstrui als aandenken en om de koude nacht te doorstaan.

332feddb5dbaa945763da396947f0113

Motorrijder

De motorrijders vallen ook onder de medewerkers. Tijdens de Batavierenrace zijn er maar liefst 150 motorrijders actief! Heb je interesse om motorrijder te worden of wil je hier meer over weten, klik hier.