Bedrijventeam

Novel-T als deelnemend bedrijventeam
Novel-T als deelnemend bedrijventeam

Bedrijventeam

Het is mogelijk om als bedrijf zelf mee te doen aan de Batavierenrace d.m.v. een aparte Bedrijvencompetitie waar bedrijven tegen elkaar strijden. Dit biedt een sportieve en unieke teambuilding activiteit voor uw werknemers. Naast een onvergetelijke ervaring voor de lopers is dit ook een mogelijkheid voor uw bedrijf om zich te profileren onder studenten. Door gedurende de hele race mee te lopen komt uw bedrijf onder de aandacht van alle deelnemers. Ook is het in de slotetappe mogelijk verkleed te gaan in promotiekleding en onthaald te worden op de finish door minstens 7.000 toeschouwers.

Na afloop van de race kan uw hele team aanschuiven bij het bedrijvendiner en bestaat de mogelijkheid te netwerken met andere bedrijven en genodigden. Daarnaast krijgt uw bedrijf een logo op onze website.

Voor een volledig bedrijventeam zijn 25 deelnemers nodig die elk één etappe van de race afleggen. De race start op 24 mei om 22:30 in Nijmegen en finisht omstreeks 18:00 op zaterdag 25 mei in Enschede. Mocht het niet mogelijk zijn voor uw bedrijf om de hele race mee te lopen, dan is er de mogelijkheid om alleen het middagprogramma met 8 personen te lopen.

Ook worden bij deelname aan de bedrijvencompetitie de busritten tussen de start, herstarts en finish kosteloos geregeld.

Mocht u interesse hebben in een bedrijventeam neem dan contact op met één van onze Commissarissen Externe Betrekkingen


Bedrijventeams 51e Batavierenrace

- Topicus Gifkikkers
- Demcon
- Transfer-Solutions
- Designlab UTwente
- Novel-T

Bedrijventeams 52e Batavierenrace

- Topicus Gifkikkers
- Novel-T