Universiteitscompetitie

Topicus

Ploegleider bij de Universiteitscompetitie

De ploegleider van een universiteitscompetitieploeg (UC-ploeg) zorgt voor de inschrijving van een UC-ploeg en is daarnaast verantwoordelijk voor een aantal andere zaken. Zo regelt de UC-ploegleider het vervoer, het eten en eventueel het slapen. De ploegleider kan hiervoor bonnen bestellen voor de gehele ploeg. Meer informatie hierover volgt later.
Daarnaast zal een UC-ploegleider er ook voor zorgen dat de bewijzen van inschrijving van alle lopers op tijd worden aangeleverd bij de Organisatie Commissie.

Belangrijke documenten

Het ploegleidersdraaiboek geeft een goed overzicht van de taken die een ploegleider moet vervullen. In het draaiboek staat namelijk globaal aangegeven wat er de komende maanden gedaan en geregeld moet worden door de ploegleider. Dit ploegleidersdraaiboek is geschreven voor de ploegleiders van het Algemeen Klassement (AK), waardoor voor een ploegleider van een UC-ploeg de informatie over de inschrijvingen en bewijzen van inschrijving verschilt. De overige informatie geldt voor zowel AK-ploegleider als UC-ploegleider.

Wat er voor een UC-ploegleider anders is, is dat er bij inschrijving niet 3 bewijzen van inschrijving moeten worden ingeleverd. Later in het jaar zullen daarvoor in de plaats 25 toestemmingsformulieren worden gevraagd, één van iedere loper.

Voor een overzicht van alle belangrijke data betreft de Universiteitscompetitie, zie onderstaande kalender.

Voor vragen met betrekking tot de Universiteitscompetitie van de 50e Batavierenrace kan je terecht bij de Organisatie Commissie.

Belangrijke data 50e Bata - Universiteitsklassement (67,9 kB)

Ploegleidersdraaiboek 50e Batavierenrace (234 kB)

Ploegleidersbrieven Universiteitscompetitie

Ploegleidersbrief 1, 13-10-2021 (62,6 kB)

Ploegleidersbrief UC 2, 18-01-2022 (312 kB)

Reglementen

Inschrijfreglement 50e Batavierenrace (131 kB)

Voorlopig wedstrijdreglement 50e Batavierenrace (167 kB)