Deelnemer

Slapen

 
Slaapzaal

Slapen in Enschede

Tijdens de Batavierenrace is het mogelijk om te slapen in Enschede. Er zijn meerdere mogelijkheden.

A. Slapen in het sportcentrum van de Universiteit Twente
B. Slapen op de camping op de campus van de Universiteit Twente, eigen tent meenemen

Campingwinkel

Nieuw bij de Batavierenrace: de campingwinkel!

De Batavierenrace kent sinds dit jaar een heuse campingwinkel! Het is mogelijk om van tevoren spullen te bestellen, zodat je die niet mee hoeft te sjouwen naar Enschede. Daarnaast kun je bij de campingwinkel allerhande spullen halen die je bent vergeten mee te nemen naar het Sportcentrum of de camping. Zo mis je nooit meer wat bij de Batavierenrace!

Img 5407b

Slapen in het sportcentrum Enschede: lekker warm binnen slapen
Houd jij ook niet van kamperen? Of slaap je liever gewoon lekker warm binnen met de sanitaire voorzieningen in hetzelfde gebouw? In het sportcentrum weet je zeker dat je lekker warm en droog ligt, en op tijd wordt gewekt voor je etappe! Met slaapbonnen kun je in de sportzalen van de Universiteit Twente slapen. Een slaapzak en luchtbed/matje moet je wel zelf meenemen, maar je tent kun je thuis laten!

Jouw ploegleider kan via de online bonnenverkoop de slaapbonnen kopen. Het kopen van deze bonnen is vanaf 11-03-2019 mogelijk.

Camping

Slapen op de camping van de Batavierenrace
Het is ook mogelijk om op één van de drie campings op de Campus van de Universiteit Twente te overnachten. De Carilloncamping (CC), de Hockeycamping (HC) en de Vlindercamping (VC) zijn vanaf vrijdag 10 mei 15:00 tot zondag 12 mei 11:00 geopend voor bezoekers. Kamperen op de camping is gratis.

Het is alleen toegestaan om op de aangewezen velden te kamperen. Grote tenten (meer dan 6-persoons), caravans, glas en open vuur zijn verboden op de camping. Barbecueën mag dus ook niet!

Camping website

Campingreglement

Om ervoor te zorgen dat de camping goed gebruikt wordt zijn er enkele (gedrags)regels waar iedereen zich aan dient te houden. Lees deze goed door want voor de teams die zich niet aan deze regels houden gelden er sancties!

Regels die gelden op de campingRegels die gelden op de camping (33,5 kB)

Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
Universiteit Twente
INQAR
EVG Start