Ploegleider

Bonnen

 

Gezien de recente ontwikkelingen betreffende het coronavirus zullen wij ons e-ticketsysteem voorlopig offline houden. Mochten wij de website weer openstellen, dan laten wij dit direct weten. De deadlines voor de voorverkoop zullen dan ook verlaat worden, waardoor er genoeg tijd zal zijn om de tickets aan te schaffen. Onze excuses voor het ongemak.

Img 3569

Informatie bonnenverkoop

De organisatie van de 48e editie van de Batavierenrace heeft besloten om de bonnen die de afgelopen jaren verkocht werden voor o.a. de bussen, het ontbijt en voor het slapen in de sporthal op de Universiteit Twente te vervangen door een E-ticket systeem. Er wordt een aparte site opgezet waar deze Tickets gekocht kunnen worden: batavierenrace-ticket.nl. Deze site komt online als de bonnenverkoop start op 20 maart 2020. Op deze E-ticket site kunnen alle deelnemers apart E-tickets bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de ploegleider in één keer alle E-tickets bestelt voor zijn/haar team en deze binnen het team verspreid. Op de Tickets staat een QR-code. Het is de bedoeling dat deze QR-code gescand wordt door onze medewerkers op het moment dat er van een Batavierenracedienst gebruik wordt gemaakt. Het is aan te raden om de E-tickets uit te printen, maar het is ook mogelijk om deze gewoon te laten scannen via het scherm op je mobiel. Het E-ticket systeem zal de volgende bonnen-taken overnemen:

1) Bus Tickets: Nodig als bewijs om de touringbussen in te kunnen tussen de herstarts en Enschede De E-tickets kunnen alleen gebruikt worden voor het corresponderende traject.
2) Ontbijt Tickets: Indien er ontbijt besteld wordt, zal hier ook een E-ticket voor nodig zijn.
3) Slaapzaal Tickets: Voor zowel het slapen in Nijmegen als het slapen in Enschede is een E-ticket nodig. De E-ticket kan vervolgens bij de infobalie in Enschede of in Nijmegen gescanned worden in ruil voor een slaapbandje.
4) Swapfiets Tickets: Dit jaar is er de mogelijkheid om via swapfiets een fiets te gebruiken tijdens de Batavierenrace. Het E-ticket en de ploegnaam zijn vervolgens nodig om bij de Swapfiets stand in Nijmegen een fiets te krijgen.

Wanneer gaat de E-ticketverkoop open?
De E-tickets kunnen gekocht worden vanaf 20 maart 2020 en loopt door tot 2 mei 2020. De voorverkoop loopt van 20 maart 2020 tot en met 10 april 2020. Als de tickets gekocht worden na 10 april, dan zal de ticketprijs 20% hoger zijn.

Prijzen van de E-tickets
De prijzen van de E-tickets zijn dit jaar als volgt vastgesteld:

Tickets Prijs (incl. btw) tussen 20 maart en 10 april 2020 Prijs (incl. btw) Tussen 11 april en 2 mei 2020
Slaapzaal Tickets van zaterdag op zondag in Enschede € 6,00 € 7,20
Slaapzaal Tickets van vrijdag tot zondag in Enschede € 11,00 € 13,20
Slaapzaal Tickets Nijmegen € 5,00 € 6,00
Bus Tickets € 6,80 € 8,16
Diner Tickets Nijmegen € 7,00 € 8,40
Ontbijt Tickets Enschede € 4,00 € 4,80
Swapfiets Tickets € 6,00 -
Brookhuis

Bus Tickets: touringcar vervoer tussen Nijmegen – Ulft – Barchem – Enschede
Om je avond-, ochtend- of middagploeg te verplaatsen naar de juiste startplaats, slaapplaats of het feestterrein regelt de Batavierenrace busvervoer per touringcar. Zo zorgen we ervoor dat er weer een frisse lading lopers in jullie 9-persoons busje komt en halen we de deelnemers die al hebben gelopen op, om ze naar hun slaapplaats en/of feestterrein te brengen. Dit scheelt jou als team aanzienlijk in de kosten. Je kunt gebruik maken van de volgende busdiensten:
A. Enschede – Ulft
B. Nijmegen – Ulft
C. Ulft – Enschede
D. Enschede – Barchem
E. Nijmegen – Barchem
F. Barchem – Enschede
Voor elke rit is per persoon een Bus Ticket vereist. Informeer hiervoor bij de busmedewerkers in Nijmegen of de infobalie in Enschede.

Slaap Tickets: Slapen in de sporthal in Enschede
Om te slapen in de sporthal in Enschede zijn verschillende tickets beschikbaar.
A. Slapen in de sporthal van vrijdag tot zondag
B. Slapen in de sporthal zaterdag op zondag
C. Slapen in de sporthal in Nijmegen van vrijdag op zaterdag
Voor het slapen op de camping hoeven geen tickets aangeschaft te worden.

Eet Tickets: ontbijt op zondag
Voor het ontbijt op zondag in Enschede is een Ontbijt Ticket te bestellen.

Swapfiets Tickets: Swapfiets tijdens de Batavierenrace
Dit jaar is er een overeenkomst bereikt met Swapfiets, waardoor wij teams aan kunnen bieden om tijdens de race een Swapfiets te gebruiken. De fiets Tickets kunnen besteld worden tot en met 10 april 2020

Bij vragen kun je terecht bij penningmeester@batavierenrace.nl.

Overige sponsoren
INQAR
Topicus
Coop Campus UT