Ploegleider

Inschrijven

 
Inschrijven

Inschrijvingen 50e Batavierenrace

De 50e Batavierenrace zal plaatsvinden op 29 en 30 april 2022.

Hieronder vind is de meest belangrijke informatie betreft de inschrijvingen en de mogelijke loting te vinden. Daarnaast is het ook aangeraden om de volgende documenten goed na te lezen;

Belangrijke data 50e Bata - Universiteitsklassement (64,2 kB)

Belangrijke data 50e Bata - Algemeen Klassement (61,5 kB)

Ploegleidersdraaiboek 50e Batavierenrace (217 kB)

Inschrijfreglement 50e Batavierenrace (117 kB)


Klassementen

Tijdens de 50e editie van de Batavierenrace zal er in de volgende drie klassementen gelopen worden;

- Algemeen Klassement
- Universiteitscompetitie
- Bedrijfsklassement


Hoe schrijf ik mijn ploeg in?

Een ploegleider kan via het dashboard van zijn of haar account een ploeg inschrijven voor de 50e Batavierenrace van 8 november 2021 (00:00) tot 3 december 2021 (23:59).

Mocht er in verband met het aantal inschrijvingen een loting nodig zijn, dan zullen alle ploegen die zich hebben ingeschreven op 8 november gegarandeerd mee doen aan de loting. Alle inschrijvingen vanaf 9 november (tot en met 3 december) zullen dan op volgorde van inschrijven op de reservelijst komen te staan.

De voorlopige lijst met geselecteerde ploegen zal vervolgens op 17 december 2021 bekend worden gemaakt.

Tot en met 31 januari 2022 is het nog mogelijk dat ploegen van de reservelijst naar de selectielijst worden over geplaatst. Hierna zal de selectielijst definitief zijn.

De inschrijfkosten bedragen €300,- (exclusief borg) en dient betaald te worden in twee termijnen. Voor meer informatie, lees bovenstaand ploegleidershandboek en ploegleidersbrief.

Voor de inschrijving is het niet noodzakelijk dat alle lopers van de ploeg al bekend zijn, deze kunnen later worden toegevoegd!

Overige sponsoren
Novel-T
Eurosport Borne
Skanna