eBART

De eBART

Het tijdsregistratiesysteem, de BART (het Batavierenrace Automatisch Registrerend Tijdwaarnemingssysteem), is compleet in eigen beheer. Het is gebouwd door de eBART en wordt onderhouden door de eBART. In de hesjes van de deelnemers zitten tags die worden geregistreerd door de grote witte kasten die bij de wisselpunten staan. Deze informatie wordt dan doorgestuurd naar het wedstrijdsecretariaat die er uitslagen van maken.

We hebben de registratiekast dus zelf gebouwd en geprogrammeerd. Ook het invoer/ uitvoer systeem (een oude PDA) is zelf geprogrammeerd om samen te werken met ons systeem. Aan het systeem hangen ook LED schermen die de lopers in de nacht informeren welke ploegen eraan komen en wie moeten wisselen.

We zoeken jou!

De eBart zoekt technische mensen, zowel aan de programmeer kant als aan de elektronische kant (alles aan het systeem is namelijk zelf gemaakt waaronder dus ook de elektronica). Daarnaast is er altijd plek voor leergierige en enthousiaste mensen

JOUW BIJDRAGE
Vooral interesse is erg belangrijk. Verder is ervaring met onderstaand erg handig, waar deze wordt ook veel opgedaan tijdens commissiewerk!

- Programmeer talen: embedded C, C#, Java;
- Elektronische dingen: solderen, print platen ontwerpen, onderhoud accu’s.

(nb. We gaan iemand niet leren programmeren, enige voorkennis of veel motivatie om zichzelf dingen aan te leren is wel belangrijk).


TIJDSBESTEDING
De commissie komt één avond per week samen en van december t/m april komt daar één weekendmiddag in de maand bij, op de klusdagen.

Interesse?

Lijkt jou deze functie interessant? Neem dan contact op met de commissie via ebart@batavierenrace.nl. Zij beantwoorden graag eventuele vragen!

Voor algemene vragen over lid worden van een commissie kan je terecht bij interesse@batavierenrace.nl.