De fotoploeg

De fotoploeg

De fotoploeg is verantwoordelijk voor het fotograferen van zoveel mogelijk unieke deelnemers en het vast leggen van de sfeer. En er voor te zorgen dat deze foto’s zo snel mogelijk gebruikt kunnen worden door de commissie Batasocial op de sociale media kanalen van de Batavierenrace.

Er zijn 3 verschillende groepen fotografen die elk een unieke deel van de race volgen. De fotografen in de auto’s stoppen langs de route op de wisselpunten en herstarts. De fotografen achter op een motor maken foto’s op de route in de race, en de locatie fotografen maken foto’s van de start en finish en festiviteiten in Enschede en Nijmegen.

We zoeken jou!

In totaal zijn er 16 fotografen nodig tijdens de Batavierenrace; 2 locatiefotografen op de UT in Enschede, 2 locatiefotografen op het Radboud sportcentrum te Nijmegen, 2x3 fotografen in de fotoploegauto’s, 3x2 fotografen achter op een motor.

JOUW BIJDRAGE
Ervaring met digitale fotografie wordt gevraagd.

TIJDSBESTEDING
De locatiefotografen in Nijmegen beginnen op vrijdag 29 april 20:00 en zijn nadat de laatste start groep is vertrokken klaar. Daarna zullen de fotografen in de auto’s en achter op de motoren in shifts worden ingezet tot de middag erop. De fotografen die het laatste deel in de race hebben meegereden zullen vervolgens naar de finish rijden op de campus van de UT en daar met de locatiefotografen Enschede de lopers op wachten. Dit eindigt ongeveer rond 18:00. Daarna zijn alle fotografen vrij en uitgenodigd voor de medewerkers bedank borrel in Enschede.

Vanaf een aantal maanden voor de race zullen de fotografen een paar keer samen komen om een wat zaken te bespreken, maar over het algemeen kost het buiten de race om niet al te veel tijd. Na de race zal er wel nog enige tijd nodig zijn om alle foto's te verwerken.

Interesse?

Lijkt jou deze functie interessant? Of heb je verdere vragen? Neem dan contact op met de commissaris PR & media via pr.media@batavierenrace.nl.

Voor algemene vragen over lid worden van een commissie kan je terecht bij interesse@batavierenrace.nl.