Icie

De Icie

De Icie onderhoudt de website en begeleidt de organisatie in het gebruik ervan. Verder zorgen zij voor de online uitslagenpresentatie, het fotoplan en e-bata. Bovendien heeft zij de Centrale Database in beheer. Alle benodigde gegevens tijdens de race staan hierin en verschillende commissies halen hier hun gegevens weer uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de looptijden die opgeslagen worden.

We zoeken jou!

Lijkt het jou leuk om deze commissie te versterken? Lees verder voor meer informatie!

JOUW BIJDRAGE
Als lid van de Icie zal je de kans krijgen de site en centrale database volledig op jouw manier in te richten! Het systeem achter de site zal namelijk volledig vernieuwd worden, waardoor jij de kans krijgt hier je eigen invulling aan te geven.

TIJDSBESTEDING
Door het jaar heen sta je vooral op stand-by om vragen vanuit de OC te beantwoorden. Verder ben je een ongeveer een avond per maand bezig met de Centrale Database. Tijdens de race ben je bezig met het verwerken van de resultaten en het uploaden van de foto’s.

Interesse?

Lijkt jou deze functie interessant? Neem dan contact op met de commissie via icie@batavierenrace.nl. Zij beantwoorden graag eventuele vragen!

Voor algemene vragen over lid worden van een commissie kan je terecht bij interesse@batavierenrace.nl.