Topicus

Topicus

Topicus: Impact on Society

Wie wil dat nu niet; iets betekenen voor de samenleving? Impact on society. Topicus doet dat al jaren met tech-oplossingen. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van onze platformen, dus ook mensen in jouw sociale omgeving. Tech-oplossingen waar de zorg, het onderwijs, de financiële wereld en het sociale domein écht wat aan hebben. Dit doen we allemaal vanuit onze 'hometown' Deventer maar ook vanuit Amsterdam, Andelst, Utrecht, Groningen, Leiden, Wageningen, Gouda en zelfs in Vietnam en Roemenië. En onze ambities reiken nog verder. We verkennen actief markten binnen én buiten Europa. Met ruim 1.200 Topicanen hebben wij de innovatiedrang en slagkracht om onze groeiambities te verwezenlijken.

Foto header topicus

Hoofdsponsor Batavierenrace

Al jaren zijn we trouwe partner van de Batavierenrace, maar deze 52e editie mogen wij ons trotse hoofdsponsor noemen! Zowel de binding met de universiteiten als de studenten is voor ons erg waardevol. In tegenstelling tot voorgaande jaren tref je ons dit jaar niet meer aan in Barchem, maar gaan we er samen met de Organisatie Commissie voor zorgen dat er een onvergetelijk eindsprint ervaring wordt beleeft!

De strijd der Universiteiten: de "Topicus Universiteitscompetitie” is uitgegroeid tot een echte topcompetitie die leeft onder alle Nederlandse studenten! We wensen alle deelnemende teams veel succes!

Net als voorgaande jaren gaan onze eigen Topicanen ook dit jaar de strijd weer aan tijdens de bedrijvencompetitie, sinds 2014 een traditie binnen Topicus.


Topicus en Batavierenrace zetten zich samen in voor Beat Batten

Samen met de Batavierenrace maken we impact door ons beste beentje voor te zetten voor Beat Batten. De ziekte van Batten is een ernstige stofwisselingsziekte. Beat Batten zamelt geld in voor onderzoek naar therapie voor genezing of behandeling van kinderdementie. Daarnaast zet de stichting zich in voor voorlichting aan medici, onderzoekers en familie.

Omdat er weinig bekend is over stofwisselingsziekten en ieder kind een goede toekomst verdient, zetten wij ons samen met de Batavierenrace de komende 3 jaar in voor Beat Batten.

Voor meer informatie over doneren en deze actie vind je op de pagina van Beat Batten.

Meer weten over Topicus?

Wil je ook impact maken op de samenleving? Wil je ons iets vragen? Advies nodig? Even sparren? Kan altijd! Bel, mail (marketing@topicus.nl) of kom gewoon bij ons langs in Deventer, of op een van onze andere vestigingen.

Nieuwsgierig geworden naar werken of afstuderen bij Topicus? We begeleiden jaarlijks zo'n 100 WO en HBO studenten met hun stage- of afstudeeropdracht. Je krijgt de kans om meteen met ervaren teamleden volwaardig mee te werken aan één van onze uitdagende projecten. Kijk op www.werkenbijtopicus.nl voor alle verhalen en het actuele overzicht van onze (student) vacatures.