Deelnemer

Deelnemers

 
Deelnemers

Deelnemen aan de Batavierenrace

Met circa 8.500 deelnemers is de Batavierenrace het grootste studentensportevenement van Nederland en het deelnemersaantal neemt elk jaar toe. Om deel te nemen aan de Batavierenrace schrijft een ploegleider zich in met een team van 25 lopers. Er zijn namelijk 16 heren etappes en 9 vrouwen etappes. Onder het kopje Wedstrijd en route staat meer informatie omtrent het wedstrijdreglement en de etappe-indeling.

Omdat de totale loopafstand van de Batavierenrace ruim 175 kilometer bedraagt wordt aangeraden om een busje voor 9 personen te huren om je te verplaatsen van wisselpunt naar wisselpunt. Daarnaast zijn er bussen geregeld voor het vervoer van en naar de herstarts. Meer informatie over transport en vervoer tijdens de Batavierenrace is te vinden onder het kopje Vervoer.

Het is mogelijk gedurende het weekend te overnachten in zowel Nijmegen als Enschede. Wanneer je op de camping kampeert, lees de regels die daar gelden dan goed door.


Zoek je nog een team?

Ben jij als individuele loper nog op zoek naar een team? Word dan lid van de Facebook-groep om hierin contacten te leggen! Klik hier!


Batavieren Webshop

Via de Batavieren Webshop https://batavierenshop.nl/ van Eurosport Borne kan je super snel en voordelig je teamkleding scoren voor tijdens de bata! Voor een mooi studentenprijsje kan je gepersonaliseerde producten zoals shirts, truien en petten aanschaffen!

Overige sponsoren
Sourcy Vitamin Water
INQAR
Universiteit Twente