Organisatie

Organiseren

 
48e Organisatiecommissie

Organiseer de volgende Batavierenrace!

De Batavierenrace komt niet zomaar tot stand: de Organisatiecommissie (OC), normaliter bestaande uit tien studenten (vijf uit Nijmegen en vijf uit Enschede), werkt een jaar lang fulltime of parttime om dit unieke evenement neer te zetten.

Wil jij het grootste landelijke studentenevenement van Nederland organiseren? Heb je altijd al eens een bestuursjaar willen doen? Houd dan de website en onze Facebookpagina in de gaten voor onze bestuursinteresse activiteiten of kom vrijblijvend langs op kantoor!

Vragen?
Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat: veelgestelde vragen.
Of check voor meer informatie ons informatieboekje:

Informatieboekje OrganisatiecommissieInformatieboekje Organisatiecommissie (1,21 MB)

Kerst

Vacatures 49e OC

Voor de 49e organisatiecommissie staan nog een aantal vactures open. Een overzicht van alle functieomschrijvingen vind je in het informatieboekje hierboven.

Ben jij benieuwd of een van deze functies bij jou past? Neem vrijblijvend contact op met de OC via interesse@batavierenrace.nl of loop een keer langs! Klik hier voor de adressen.


Geplande bestuursinteresse activiteiten

Momenteel staan er nog geen bestuursinteresse activiteiten op onze agenda. Je kunt natuurlijk wel altijd langskomen op ons kantoor in Enschede of Nijmegen of contact op nemen via de mail.

Enschede:
Momenteel zijn er geen interesse activiteiten gepland in Enschede, maar hou deze pagina en onze Facebook in de gaten voor updates.

Nijmegen:
Momenteel zijn er geen interesse activiteiten gepland in Nijmegen, maar hou deze pagina en onze Facebook in de gaten voor updates.

Overige sponsoren
Demcon advanced mechtronics
Topicus
INQAR