Organisatie

Organiseren

 
47e Organisatiecommissie

Organiseer de volgende Batavierenrace!

De Batavierenrace komt niet zomaar tot stand, de Organisatiecommissie (OC) normaliter bestaande uit tien studenten (vijf uit Nijmegen en vijf uit Enschede) werkt bijna een jaar fulltime om dit unieke evenement plaats te laten vinden.

Wil jij het grootste landelijke studentenevenement van Nederland organiseren? Heb je altijd al eens een bestuursjaar willen doen? Houd dan de website en onze Facebookpagina in de gaten voor onze bestuursinteresse activiteiten!

Vragen?
Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat: veelgestelde vragen.
Of check voor meer informatie ons informatieboekje:

Informatieboekje OrganisatiecommissieInformatieboekje Organisatiecommissie (1,00 MB)

Kerst

Vacatures 48e OC

Voor de 48e organisatiecommissie staan nog twee vacatures open.

Vice-voorzitter (FT) - Nijmegen
De vice-voorzitter is kort gezegd de voorzitter van het OC-gedeelte in de stad waar de voorzitter niet zit, maar (in tegenstelling tot de voorzitter) niet van de gehele OC. Je zit in jouw stad de kleine vergaderingen voor, controleert, coördineert en staat de OC’ers daar bij wanneer die daar zijn en
wanneer het nodig is. Verder ben je daar het aanspreekpunt voor derden, en staat de voorzitter bij in het formuleren en uitvoeren van het langetermijnbeleid. Je moet als vice-voorzitter onder andere altijd een
goed overzicht kunnen houden over het organisatieproces, constructief en communicatief sterk het team kunnen leiden, en helder knopen kunnen doorhakken.

Commissaris Faciliteiten (PT/FT) - Nijmegen
Als Commissaris Faciliteiten houd je je vooral bezig met de voorwaarden om de race heen. Je moet hierbij denken aan de volgende facilitaire elementen: aankleding/acts rondom de start, herstarts en finish, en ook onmisbare zaken zoals het regelen van eten en slaapplaatsen voor deelnemers en medewerkers. Jij zorgt ervoor dat de Batavierenrace vernieuwend blijft. Deze functie is bij uitstek leuk als je je wil bezighouden met alle specifieke, concrete onderdelen van de Batavierenrace. Daarnaast help het mee als je een oplossingsgericht, praktisch en organisatorisch denkend iemand bent.

Ben jij benieuwd of een van deze functies bij jou past? Neem vrijblijvend contact op met de OC via interesse@batavierenrace.nl of loop een keer langs! Klik hier voor de adressen.

Overige sponsoren
Voort
INQAR
Nedap