Organisatie

Organiseren

 
47e Organisatiecommissie

Organiseer de volgende Batavierenrace!

De Batavierenrace komt niet zomaar tot stand, de Organisatiecommissie (OC) normaliter bestaande uit tien studenten (vijf uit Nijmegen en vijf uit Enschede) werkt bijna een jaar fulltime om dit unieke evenement plaats te laten vinden.

Wil jij het grootste landelijke studentenevenement van Nederland organiseren? Heb je altijd al eens een bestuursjaar willen doen? Houd dan de website en onze Facebookpagina in de gaten voor onze bestuursinteresse activiteiten!

Vragen?
Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat: veelgestelde vragen.
Of check voor meer informatie ons informatieboekje:

Informatieboekje OrganisatiecommissieInformatieboekje Organisatiecommissie (1,00 MB)


Vacatures 48e OC

Voor de 48e organisatiecommissie staan nog drie vacatures open.

Vice-voorzitter (FT) - Nijmegen
De vice-voorzitter is kort gezegd de voorzitter van het OC-gedeelte in de stad waar de voorzitter niet zit, maar (in tegenstelling tot de voorzitter) niet van de gehele OC. Je zit in jouw stad de kleine vergaderingen voor, controleert, coördineert en staat de OC’ers daar bij wanneer die daar zijn en
wanneer het nodig is. Verder ben je daar het aanspreekpunt voor derden, en staat de voorzitter bij in het formuleren en uitvoeren van het langetermijnbeleid. Je moet als vice-voorzitter onder andere altijd een
goed overzicht kunnen houden over het organisatieproces, constructief en communicatief sterk het team kunnen leiden, en helder knopen kunnen doorhakken.

Commissaris Faciliteiten (PT/FT) - Nijmegen
Als Commissaris Faciliteiten houd je je vooral bezig met de voorwaarden om de race heen. Je moet hierbij denken aan de volgende facilitaire elementen: aankleding/acts rondom de start, herstarts en finish, en ook onmisbare zaken zoals het regelen van eten en slaapplaatsen voor deelnemers en medewerkers. Jij zorgt ervoor dat de Batavierenrace vernieuwend blijft. Deze functie is bij uitstek leuk als je je wil bezighouden met alle specifieke, concrete onderdelen van de Batavierenrace. Daarnaast help het mee als je een oplossingsgericht, praktisch en organisatorisch denkend iemand bent.

Commissaris Externe Betrekkingen (PT) - Nijmegen/Enschede
De Commissaris Externe betrekkingen richt zich op sponsoring en externe regelingen in natura. Zonder deze inkomsten is de Batavierenrace namelijk niet meer betaalbaar voor deelnemers. Het is een functie die niet onderschat moet worden, want je zult veel van je tijd steken in het zoeken naar bronnen
van inkomsten – wat zeker niet altijd resultaat oplevert. Maar het is ook een ontzettend uitdagende functie, waarbij je met veel externe partijen om de tafel mag zitten om de Batavierenrace vooruit te helpen, en waarbij je veel ruimte voor eigen input hebt. Als commissaris externe betrekkingen ben je een doelgericht persoon, die goed kan communiceren en zich niet snel uit het veld laat slaan.

Ben jij benieuwd of een van deze functies bij jou past? Neem vrijblijvend contact op met de OC via interesse@batavierenrace.nl of loop een keer langs!

Kerst

Interesseactiviteiten

Check onze Facebookevenementen voor de precieze tijd en locatie!
https://www.facebook.com/pg/Batavierenrace/events/?ref=page_internal

Enschede:
Lunchen met OC Enschede: 26 februari 2019, Bastille 334
Pizza met de hele OC: 28 maart 2019
Lasergamen met de hele OC: 27 mei 2019

Nijmegen:
Lunchen met OC Nijmegen: 26 februari 2019, Sportcentrum N-1260
Pizza met de hele OC: 21 maart 2019
Naar Jumpsquare met de hele OC: 20 mei 2019

Zijn je vragen nog niet beantwoord mail dan naar interesse@batavierenrace.nl of kom langs bij een van onze kantoren. Klik hier voor de adressen.

Hoofdsponsor
SUSA Flexibel Studentenwerk
Susa Facebook
Overige sponsoren
Voort
Sourcy Vitamin Water
VMI-group