Batamedia

BataMedia

BataMedia is verantwoordelijk voor alle media rondom de Batavierenrace. We doen live verslag langs de route via radio, video en sociale media gedurende de race. En zorgen ervoor dat alles wordt vastgelegd op foto.

De commissie bestaat uit 4 subgroepen:

BataRadio
Bataradio zorgt voor liveverslag vanuit de hele race, bezorgt je de laatste updates en voorziet je van de leukste hitjes vanaf start tot finish!

Heb jij een vlotte babbel? Kan jij makkelijk met mensen praten? En wil jij iets ontzettend gaafs doen? Kom bij BataRadio!

BataVideo
BataVideo voorziet andere commissies van videomateriaal en is verantwoordelijk voor alle videotechniek tijdens de Batavierenrace.

Ondersteun jij de uitzending met fantastische beelden uit de race? Of is videotechniek jouw passie? Sluit je dan aan bij BataVideo.

BataSocial
BataSocial zorgt voor alle social media rondom de Batavierenrace zelf. Dat betekent het bedenken van content, maken van foto’s en videos, het plaatsen van content en het reageren op berichten die binnenkomen via de socials (Instagram en Facebook).

Weet jij alle ins- en outs van Instagram, Facebook en TikTok? Schrijf je sprankelende berichten en je ga je ook voor zoveel mogelijk likes? Join dan ons Social Media team.

De fotoploeg
De fotoploeg is verantwoordelijk voor het fotograferen van zoveel mogelijk unieke deelnemers en het vast leggen van de sfeer. En er voor te zorgen dat deze foto’s zo snel mogelijk gebruikt kunnen worden door BataSocial op de sociale media kanalen van de Batavierenrace.

Wil jij de mooiste momenten tijdens het grootste studentenevenement van Nederlands vast leggen op foto? Of heb altijd al achterop een motor foto's willen maken? Wordt dan lid van de fotoploeg!