Dashboard

De website van de Batavierenrace kent verschillende dashboards, waarop je alles kan regelen voor jouw bijdrage aan een geslaagde Batavierenrace. Zo zijn er dashboards voor ploegleiders, medewerkers en motorrijders.

Binnen de website van de Batavierenrace worden verschillende rollen onderscheiden. Op deze pagina kun je de juiste rol selecteren. Als je ingelogd bent kun je via de knop 'Dashboard' rechtsboven altijd terugkeren naar deze pagina.

Ploegleider

De inschrijving voor de Batavierenrace is gesloten. Wil je er toch graag bij zijn? Overweeg dan je als medewerker aan te melden.

Motorrijder

Om de Batavierenrace in goede banen te leiden zijn er de hele race zo'n 150 motorrijders actief. Meld je hier snel aan als motorrijder.

Aanmelden

Medewerker

Tijdens de Batavierenrace zijn er ongeveer 600 vrijwillige medewerkers actief. Klik hier om je als medewerker van de Batavierenrace aan te melden.

Aanmelden

Intern dashboard

Wil jij nauwer bij de Batavierenrace betrokken zijn? Een groot aantal vaste medewerkers is tijdens het hele jaar betrokken om de Batavierenrace tot een succes te maken.